2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023 15:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Németország és Franciaország a lengyel kormány megbuktatásához kérhette Kijev segítségét

Élőben elemeztük a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Németország és Franciaország a lengyel kormány megbuktatásához kérhette Kijev segítségét

Sajtóhírek szerint Németország és Franciaország gyors uniós belépést ígért Ukrajnának, ha Kijev segít megbuktatni a regnáló lengyel kormányt. A HírTV-nek Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője is nyilatkozott az esetről.

A lengyel köztelevízió brüsszeli tudósítója azt jelentette, hogy Franciaország és Németország állítólag könnyített csatlakozási eljárást ígért Ukrajnának azért, hogy Kijev segítsen megbuktatni a jelenlegi lengyel kormányt.

Az információkat közzétevő lengyel riporter szerint, az Európai Unió nem bővíthető a szerződések módosítása nélkül, és éppen Lengyelország akadályozza ezeket a változtatásokat.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában: Zelenszkij vagy Zsaluznyij ? + videó

Háború Ukrajnában: Zelenszkij vagy Zsaluznyij ? + videó

A Háború Ukrajnában adásában Vukics Ferenc katonai szakértő és Stier Gábor a Moszkvatér.com főszerkesztője elemezte, hogy nem csak Zelenszkijt de az ukrán hadvezetést is lehúzza a Washington Post legújabb cikke, ami az elhibázott ellentámadásról szól.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!