2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Februárban fogadhatják el a 10. szankciós csomagot

Bogár László közgazdász és Toldi Ottót, a Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője voltak a Háború Ukrajnában vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Februárban fogadhatják el a 10. szankciós csomagot

Még a háború egyéves évfordulója előtt el akarják fogadni az újabb szankciós csomagot, tudta meg a Politico: Lengyelország, Litvánia és Ukrajna követeli a 10. szankciós csomagot Brüsszeltől.

A brüsszeli portál szerint az orosz nukleáris energia és Fehéroroszország ellen vezetnének be szigorúbb büntetőintézkedéseket február elején.

Magyarország már többször figyelmeztetett, hogy az orosz nukleáris energia nélkülözhetetlen az energiaellátásban, és eddig sikerült elérnünk, hogy az atomenergia a szankciók alól mentességet kapjon.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében - mondta el az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a Magyar Nemzetnek. Bánki Erik arról tájékoztatott: a parlament gazdasági bizottságának következő ülésén napirendre kerül az Állami Számvevőszék elnökének beszámolója a guruló dollárok ügyben lefolytatott vizsgálatról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!