2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

A herceg - Esterházy Pál

Következik:

Híradó 12:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Davos: Kerry szerint az emberi lények egy „kiválasztott csoportja" gyűlt össze

Mai vendégeink Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, valamint Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium diplomácia műhelyének vezetője voltak.

  • Háború Ukrajnában - Davos: Kerry szerint az emberi lények egy „kiválasztott csoportja

Később pedig érkezett hozzánk Nicolas de Lamberterie, merthogy Medvegyev bejelentette, két új ENSZ szabályra lesz szükség a békekötéshez, miközben Franciaországban hatalmas élelmiszer-árrobbanásra készülnek.

Hatalmas felháborodást váltott ki a Világgazdasági Fórumon tartott beszédével az Egyesült Államok éghajlatvédelmi megbízottja, aki az ott összegyűlt embereket a világ bölcs megmentőinek próbálta beállítani. John Kerry, úgy fogalmazott, idézem: "ha belegondolunk, elég rendkívüli, hogy mi, az emberi lények egy kiválasztott csoportja, képesek vagyunk egy szobában ülni, összegyűlni és ténylegesen a bolygó megmentéséről beszélni.

Eközben botrányt kavart az a felmérés is, amely szintén a davosi fórum ideje alatt látott napvilágot, és amelyből kiderült, ez az említett elit, 15 400 ezer milliárd forintot (42 ezer milliárd dollárt) keresett 2020 eleje óta.

Ez a világ összes új vagyonának közel kétharmada. Avril Haynes, a Nemzeti Hírszerzés igazgatója mindeközben arról beszélt, hogy Ukrajna veresége globális gazdasági és geopolitikai következményekkel jár a Nyugat számára.

És úgy fogalmazott: "ha Ukrajna nem jár sikerrel, számos EGYÉB megfontolás is felmerül."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napindító - Egyensúlytorna az egészségünkért

Napindító - Egyensúlytorna az egészségünkért

Mozogni idősebb korban is szükséges, a preventív szenior torna 50 év felett szinte kötelező! Sokan nem gondolnak bele hogy az idősebb korban végzett testmozgás jóval nagyobb változást hoz életminőségünkben, mint a fiatalok esetében. Vendégünk volt Kovács Krisztián senior tréner.
Napindító – Az örök fiatalság titka

Napindító – Az örök fiatalság titka

A Gold zumbát kifejezetten a túlsúlyosoknak, illetve az idősebb korosztályba tartózóknak, egészségükben sérülteknek állították össze! Riporterünk Farkasné Erzsébet egy óráját látogatta meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!