2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Globál 06:45

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Agyrém, ami jelenleg Ukrajnában folyik + videó

Nógrádi György és Kiss Rajmund élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában: Agyrém, ami jelenleg Ukrajnában folyik + videó

A NATO főtitkára szerint Ukrajna dolga lesz majd annak eldöntése, hogy milyen kompromisszumokra hajlandó a háborút lezáró tárgyalásokon.

„Egyértelművé tette végre, hogy Ukrajnának valamilyen kompromisszumot meg kell hoznia. Amit ő mond, hogy a 10 pontos terve alapján összehívnak 100 országot Svájcba és kikiáltják, hogy Ukrajna az Antartisztól az Arktiszig terjed. Ez csodálatos, de a legkisebb a realitás sincs benne. Zelenszkij elképesztően rossz hangulatba került, amikor az ukrán parlament nem volt hajlandó a mozgósítást megszavazni, ahogy kérte. Azt mondta ezzel az oroszokat segítik. A saját parlamentjére mondja, hogy árulók. Tehát agyrém, ami jelenleg Ukrajnában folyik.”

-fogalmazott Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

Véget ért a szombati szlovák elnökválasztás második fordulója, melyből a felvidéki magyar párt, a Magyar Szövetség által támogatott Peter Pellegrini, a szlovák parlament és a második legnagyobb kormánypárt, a Hang (Hlas–SD) elnöke került ki győztesként.

„A vidék és főleg a magyar lakta települések is egyértelműen a békét választották. És ez volt a tétje most a szlovák elnökválasztásnak”

-mondta Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhely vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Nem játszanak az ukrán futballisták és klubjaik, miután az egyik játékosukat erőszakkal vitték el a katonák. A részletekről Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a moszkvater.hu főszerkesztője beszélgetett a Háború Ukrajnában című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!