2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Globál

Globál: Nyugaton 3-szor, 4-szer annyit fizetnek a gázért a háztartások, mint Magyarországon

  • Globál: Nyugaton 3-szor, 4-szer annyit fizetnek a gázért a háztartások, mint Magyarországon

"ELBALTÁZTÁK!"

 

Frans Timmermans bizottsági alelnök is felelős a nyugat-európai gázárobbanásért- ezt mondja a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor szerint nyugaton a szabadpiaci beszerzésre tértek át, mi viszont hosszú távú szerződés keretében kapjuk a gázt. Az eredmény pedig: nyugaton 3-szor, 4-szer annyit fizetnek a gázért a háztartások. Dér Stefi vendége Hortay Olivér, a Századvég energetikai és klímaügyi üzletágának vezetője volt.

HAZUDOTT A ROMÁN ELNÖK

A román elnök szerint valaha népszavazás döntött Erdély Romániához csatolásáról. Más országokban van politikai akarat a kisebbségek helyzetének javítására. A dél-tiroli németekről és a finnországi svédekről, Kalmár Ferenc miniszteri biztost kérdezte a műsorvezető.

ELMARADT AZ ARMAGEDDON

7 órán át szünetelt a Facebook, mi pedig ezalatt nyugodtan végiggondolhattuk, mit ad nekünk és mit vesz el tőlünk a közösségi média. Kínában közben heti 3 órára korlátozták az internetes játékokkal való időtöltést a gyerekek számára. Dér Stefi vendége Gyarmati Rita pszichológus és Perlaky Papp József szociális média szakértő, a Metropolitan Egyetem címzetes docense volt.

DUBAJI EXPÓ

Szakmai elismerést nyert és a látogatóknak is teszik a magyar pavilon. A Globál a helyszínen forgatott.

Teljes műsor:

Hír TV

 

További epizódok

Globál: CPAC – Konzervatív gondolatok a világról

Globál: CPAC – Konzervatív gondolatok a világról

Mindössze három és fél hónap és az Egyesült Államokban újraosztják a politikai lapokat. A tengerentúlon hamarosan minden a figyelem a november 8-i félidős választásokra terelődik. A Republikánus Párt a jövő héten Dallasban, a CPAC-konferencián fújja meg a csatakürtöt. A nyitóbeszédet Orbán Viktor miniszterelnök tartja. Adásunkban felidézzük a májusi budapesti CPAC-találkozó legérdekesebb beszédjeit és interjúit. 2022. július 30.
Globál: Minden másképp lesz

Globál: Minden másképp lesz

Élelmiszer- és energiaárrobbanás sokkolja a világot, de még a megsokszorozódó árakon sem biztos az ellátás. A megpróbáltatások még az olyan jómódú régiókban is a feje tetejére állítja az életet, mint Nyugat-Európa. Ilyen helyzetben kell helytállnia Magyarországnak. 2022. július 16.
Globál: Manfred Weber bedobná a közösbe a Magyarországra érkező gázt is

Globál: Manfred Weber bedobná a közösbe a Magyarországra érkező gázt is

A stúdióban Litkei Mátéval és Talabér Krisztiánnal beszélgetett Gantner Barnabás műsorvezető. A brit válságról Heckenast László tudósítónkat kérdeztük. 2022. július 09.

Legfrissebb híreink

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Magyarországon csaknem 3500 vendéglátóhellyel van ma kevesebb, mint a koronavírus világjárvány kezdete előtt. Nagyon sok étterem kibírta a covid miatti korlátozásokat. Most azonban újabb kihívás előtt a vállalkozók: megnövekedett rezsi, munkaerőhiány és a magas alapanyagárak. A stúdióban Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Háborús infláció

Globál: Háborús infláció

Háborús infláció, háborús költségvetés - egyre gyorsul a pénzromlás és a gyorsan változó gazdasági környezetben mit ér a büdzsé? Többek között erre keresi a választ a Globál.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!