2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Napi aktuális 10:30

Globál

Globál: Inkvizítorok vagy tényfeltárók?

  • Globál: Inkvizítorok vagy tényfeltárók?

 

Hisztérikusan reagált Ukrajna a magyar-orosz gázszerződésre

Az ukrán külügyminiszter megfelelő válaszreakcióval fenyeget, Tarnopol megye megye tanácselnöke azt követelte, hogy a "magyar diaszpórán" álljon bosszút a kijevi kormány. Vajon meddig megy el az ukrán hatalom Magyarország és a kárpátaljai magyarok ellenében - kérdeztük Németh Zsoltot, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnökét.

Inkvizítorok vagy tényfeltárók?

Budapesten vizsgálódott az Európai Parlament hírhedt LIBE bizottsága. A testület francia tagja, Nicolas Bay, a jobboldali Nemzeti Tömörülés politikusa szerint Magyarország ellen koncepciós pert indítottak.

Brexit-hatás!

Üzemenyaghiány a brit kutaknál, még a hadsereget is bevethetik az elletási gondok orvoslására. A felelősöket Heckenast László londoni tudósítónkkal együtt kerestük.

Skandináv unalomból afrikai és közel-keleti rémálom

Az erőszakos bűncselekmények robbanásszerű növekedése sokkolja a svédeket. A skandináv országban már minden napra jut egy lövöldözés. A minap kézigránátot hajítottak be egy lakásba, csak éppen rossz címre mentek a támadók. Az okokról Bugnyár Zoltán tudósítónkat kérdeztük.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Globál: CPAC – Konzervatív gondolatok a világról

Globál: CPAC – Konzervatív gondolatok a világról

Mindössze három és fél hónap és az Egyesült Államokban újraosztják a politikai lapokat. A tengerentúlon hamarosan minden a figyelem a november 8-i félidős választásokra terelődik. A Republikánus Párt a jövő héten Dallasban, a CPAC-konferencián fújja meg a csatakürtöt. A nyitóbeszédet Orbán Viktor miniszterelnök tartja. Adásunkban felidézzük a májusi budapesti CPAC-találkozó legérdekesebb beszédjeit és interjúit. 2022. július 30.
Globál: Minden másképp lesz

Globál: Minden másképp lesz

Élelmiszer- és energiaárrobbanás sokkolja a világot, de még a megsokszorozódó árakon sem biztos az ellátás. A megpróbáltatások még az olyan jómódú régiókban is a feje tetejére állítja az életet, mint Nyugat-Európa. Ilyen helyzetben kell helytállnia Magyarországnak. 2022. július 16.
Globál: Manfred Weber bedobná a közösbe a Magyarországra érkező gázt is

Globál: Manfred Weber bedobná a közösbe a Magyarországra érkező gázt is

A stúdióban Litkei Mátéval és Talabér Krisztiánnal beszélgetett Gantner Barnabás műsorvezető. A brit válságról Heckenast László tudósítónkat kérdeztük. 2022. július 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Háborús infláció

Globál: Háborús infláció

Háborús infláció, háborús költségvetés - egyre gyorsul a pénzromlás és a gyorsan változó gazdasági környezetben mit ér a büdzsé? Többek között erre keresi a választ a Globál.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!