2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Globál

Globál: Gazdaságilag fojtanák meg a háborúzó Oroszországot nyugaton

Nincs megállás! Egy hónapja tombol a háború Ukrajnában, a téteket pedig folyamatosan emelik az ukránok földjén egymásnak feszülő nagyhatalmak. 

  • Globál: Gazdaságilag fojtanák meg a háborúzó Oroszországot nyugaton

Adásunk tartalma:

Gazdaságilag fojtanák meg a háborúzó Oroszországot nyugaton. A nyílt katonai összecsapástól azonban továbbra is tartózkodnak. Joe Biden európai útjáról Koskovics Zoltánt, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzőjét kérdeztük.

Elmaradt a tűzijáték, a féltve őrzött katonai csúcstechnológiát eddig csak elvétve vetették be az oroszok. Vajon melyik fegyvernem és mely eszközök hozhatnak fordulatot a háború menetében? Vendégünk volt Varga Zoltán haditechnikai szakértő.

Végül, a sportot és a kultúrát is sikerült belekeverni a háborúba. Stier Gábor Oroszország-szakértőt a ruszofóbia történelmi előzményeiről kérdezte Gantner Barnabás műsorvezető.

További epizódok

Globál: Betámadta az Európai Bizottság szóvivője a  nemzeti konzultációt + videó

Globál: Betámadta az Európai Bizottság szóvivője a nemzeti konzultációt + videó

Teljességgel valótlannak nevezte a magyar nemzeti konzultáció kérdéseiben megfogalmazottakat az Európai Bizottság szóvivője. 2023. november 25.
Globál - „Ukrajna olyan messze van az uniós tagságtól, mint Makó Jeruzsálemtől”

Globál - „Ukrajna olyan messze van az uniós tagságtól, mint Makó Jeruzsálemtől”

Az EU-bővítés a hosszú távú stabilitás, a béke és a jólét hajtóereje az egész kontinensen – közölte Ursula von der Leyen. 2023. november 18.
Globál: Az ukrán költségvetés összeomlása magával ránthatja az Európai Uniót

Globál: Az ukrán költségvetés összeomlása magával ránthatja az Európai Uniót

Külpolitikai elemző műsorunk legújabb adásának vendégei Bogár László közgazdász és Boros Imre közgazdász voltak. 2023. november 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!