2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Globál

Globál: Gazdaságilag fojtanák meg a háborúzó Oroszországot nyugaton

Nincs megállás! Egy hónapja tombol a háború Ukrajnában, a téteket pedig folyamatosan emelik az ukránok földjén egymásnak feszülő nagyhatalmak. 

Adásunk tartalma:

Gazdaságilag fojtanák meg a háborúzó Oroszországot nyugaton. A nyílt katonai összecsapástól azonban továbbra is tartózkodnak. Joe Biden európai útjáról Koskovics Zoltánt, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzőjét kérdeztük.

Elmaradt a tűzijáték, a féltve őrzött katonai csúcstechnológiát eddig csak elvétve vetették be az oroszok. Vajon melyik fegyvernem és mely eszközök hozhatnak fordulatot a háború menetében? Vendégünk volt Varga Zoltán haditechnikai szakértő.

Végül, a sportot és a kultúrát is sikerült belekeverni a háborúba. Stier Gábor Oroszország-szakértőt a ruszofóbia történelmi előzményeiről kérdezte Gantner Barnabás műsorvezető.

További epizódok

Globál: Csúcstalálkozó csúcstalálkozó után - Uniós csúcs, G7-es csúcs, NATO-csúcs

Vendégünk volt Kiss Rajmund, az MCC diplomáciai műhelyvezetője, Svédországból Bugnyár Zoltán, Szűr Krisztina Németországból küldött tudósítást, Háda Béla Ázsia-kutatót pedig Srí Lanka kálváriájáról kérdeztük. 2022. július 02.

Globál: Nem egységes Európa a fejlesztések terén

A magyar hadsereg helyzetéről, a NATO tervekről, hazai fejlesztésekről beszélgettünk Maróth Gáspárral, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárával. 2022. június 25.

Globál: Háborús infláció

Háborús infláció, háborús költségvetés - egyre gyorsul a pénzromlás és a gyorsan változó gazdasági környezetben mit ér a büdzsé? Többek között erre keresi a választ a Globál. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Vérre menő energiaügyek

Mindenképpen elvennék a magyaroktól az olcsó orosz olajat - ötletként előkerült az importvám és az ársapka megszüntetése is. Műsorvezető: Gantner Barnabás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!