2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Globál

Globál: Csak az oltások számának növekedésével javulhat jelentősen a turizmus

  • Globál: Csak az oltások számának növekedésével javulhat jelentősen a turizmus

Utazás egyenlő oltottság? Ahhoz, hogy ismét megnyíljanak az országok, digitális egészségügyi útlevélre – egyfajta nemzetközi oltási könyvre – lehet szükség. Milyen előnyökkel és mekkora hátrányokkal járhat ez?

A Globál mai adásában az ezzel kapcsolatos kérdésekre kereste a választ a műsorvezető Gantner Barnabás.

Számos vállalat készít már olyan, okostelefonra szabott alkalmazást, amely lehetővé tenné a koronavírustesztek és az oltások adatainak feltöltését. Az utazó ezzel igazolhatná egészségügyi státuszát.

Sok a nyitott kérdés az oltási igazolás körül. Egy hete Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró, kommunikációs szakember volt a Globál vendége, akivel az európai turizmus helyzetéről beszélgettünk.

Gantner Barnabás ezúttal az egyes hatásokról és az esetleges aggodalmakról beszélgetett Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíróval. Az utazás ugyanis a kulcs a turizmus újraéledéséhez.

A HírTV brüsszeli tudósítója, Zöldhegyi Katalin most utazott vissza Magyarországról Belgiumba. Az út egyáltalán nem volt egyszerű. Ezzel kapcsolatos tapasztalatait meg is osztotta a Globál nézőivel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Rohadt kukorica, DDT-s termékek, hamis méz és a többiek, ezek sokkolnak bennünket a napokban Magyarországon. Lassan ráébredünk, honnan és milyen tervek mentén önt el bennünket az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek hada. De mi az, amit ez ellen tehetünk?
Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Amerika társadalma romokban, gazdasága a padlón, a morál megmentőért kiált. Mindez pedig annak köszönhető, hogy az ott székelő pénzügyi háttérhatalom ismét teljesen leszívta az ország és lakosai javait, miközben saját vagyonát növelte. A válság súlyos és ezt már néhány politikus is felismerte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!