2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Globál

Globál: Balra át Németország!

NÉMETORSZÁG, BALRA ÁT!

Megállapodtak a tárcák elosztásában az új berlini koalkíciós kormány pártjai. Szociáldemokrata lesz a kancellár, liberális a pénzügyminiszter, a zöldek pedig a külügyi tárcát és az új klíma csúcsminisztériumot kapják. Vendégünk volt Pócza István Németország-szakértő.

NEM TUDJA A BAL KÉZ, MIT CSINÁL A JOBB

Az Európai Unió továbbra is kétértelmű üzeneteket küld a határait ostromló migránsoknak. A határállamok védekeznek, Brüsszel azonban bátorítja a migránsokat. Erre jutottak a V4-ek miniszterelnöki találkozójukon Budapesten. Vendégünk Gál Kinga európai parlamenti képviselő volt.

BLACK LIVES MATTER TERRORIZMUS AMERIKÁBAN?

A tömegbe hajtott, hat embert halálra gázolt, negyvenet pedig megsebesített egy fekete férfi. Darrel Brooks ellen eddig 16 bűncselekmény miatt emeltek vádat, köztük fiatalkorúval folytatott kapcsolat, lányfutattás és kábítószerrel való visszaélés miatt. Egyszer egy benzinkútnál egy nőt akart elgázolni kocsijával. Mindössze 1000 dolláros óvadék ellenében szabadult, csak hogy két nap múlva tömeggyilkosságot kövessen el. A férfi dalszövegeiben és internetes hozzászólásaiban fehérek elleni erőszakot sürgetett. Vajon törvényszerűen erőszakba és terrorizmusba torkoll a BLM mozgalom? Vendégünk volt Ifj. Lomniczi Zoltán alkotmányjogász.

FELÁLDOZTÁK A SZÓLÁSSZABADSÁGOT A HALADÁS OLTÁRÁN

A haladó woke ideológia vagyis a megvilágosodás minden szabadságjogot, így a szólásszabadságot is leépíti - állítja Ed West. Az angol író-újságíró Magyarországon megjelent könyvében arról ír, hogy a sokszínűség érdekében indított kampánynak sosem lesz vége, pedig Londonban és több más angol városban a fehér angol őslakosok már most kisebbségbe kerültek.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Globál: Pedofilbotrány Németországban: félrenézés, hanyagság, félelem

Sokkoló bűncselekmények, amelyekre nincs ésszerű magyarázat. Most Németországban, korábban pedig Angliában működött egy gyermekeket rendszeresen szexuálisan bántalmazó bűnbanda. 2022. január 23.

Globál: Káosz Kazahsztánban

Eddig Közép-Ázsia legnyugodtabb és legstabilabb országának tartották, mégis mindössze pár nap elég volt arra, hogy véres polgárháború szélére sodródjon! Többek között erről is szó volt a Globálban 2022. január 15.

Globál: Ez történt 2021-ben!

Világjárvány, migránsinvázió, Capitolium ostroma. A tavalyi év nem szűkölködött az olyan horderejű eseményekben, amelyek kiszámíthatatlanul írták újra a világ nemzeteinek sorsát. 2022. január 08.

Legfrissebb híreink

Isten veled, Bajnok!

Ezzel a címmel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Csollány Szilvesztertől.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Sikeres autonómiamodellek Európában

Az olaszországi Trentino Alto Adige tartományban élő németek autonómiájáról Jánosi Dalma római tudósítónkat, míg a finnországi svédek helyzetéről Bugnyár Zoltánt kérdeztük az e heti Globálban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!