2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Globál

Globál: Balra át Németország!

  • Globál: Balra át Németország!

NÉMETORSZÁG, BALRA ÁT!

Megállapodtak a tárcák elosztásában az új berlini koalkíciós kormány pártjai. Szociáldemokrata lesz a kancellár, liberális a pénzügyminiszter, a zöldek pedig a külügyi tárcát és az új klíma csúcsminisztériumot kapják. Vendégünk volt Pócza István Németország-szakértő.

NEM TUDJA A BAL KÉZ, MIT CSINÁL A JOBB

Az Európai Unió továbbra is kétértelmű üzeneteket küld a határait ostromló migránsoknak. A határállamok védekeznek, Brüsszel azonban bátorítja a migránsokat. Erre jutottak a V4-ek miniszterelnöki találkozójukon Budapesten. Vendégünk Gál Kinga európai parlamenti képviselő volt.

BLACK LIVES MATTER TERRORIZMUS AMERIKÁBAN?

A tömegbe hajtott, hat embert halálra gázolt, negyvenet pedig megsebesített egy fekete férfi. Darrel Brooks ellen eddig 16 bűncselekmény miatt emeltek vádat, köztük fiatalkorúval folytatott kapcsolat, lányfutattás és kábítószerrel való visszaélés miatt. Egyszer egy benzinkútnál egy nőt akart elgázolni kocsijával. Mindössze 1000 dolláros óvadék ellenében szabadult, csak hogy két nap múlva tömeggyilkosságot kövessen el. A férfi dalszövegeiben és internetes hozzászólásaiban fehérek elleni erőszakot sürgetett. Vajon törvényszerűen erőszakba és terrorizmusba torkoll a BLM mozgalom? Vendégünk volt Ifj. Lomniczi Zoltán alkotmányjogász.

FELÁLDOZTÁK A SZÓLÁSSZABADSÁGOT A HALADÁS OLTÁRÁN

A haladó woke ideológia vagyis a megvilágosodás minden szabadságjogot, így a szólásszabadságot is leépíti - állítja Ed West. Az angol író-újságíró Magyarországon megjelent könyvében arról ír, hogy a sokszínűség érdekében indított kampánynak sosem lesz vége, pedig Londonban és több más angol városban a fehér angol őslakosok már most kisebbségbe kerültek.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Augusztus 4 -e és 7-e között zajlott a CPAC ( Conservative Political Action Conference) az Egyesült Államokban, Texas államban. Tóth Gábor, a HírTV külpolitikai újságírója, részt vett a konzervatívok legrangosabb konferenciáján. 2022. augusztus 13.
Globál: CPAC – Konzervatív gondolatok a világról

Globál: CPAC – Konzervatív gondolatok a világról

Mindössze három és fél hónap és az Egyesült Államokban újraosztják a politikai lapokat. A tengerentúlon hamarosan minden a figyelem a november 8-i félidős választásokra terelődik. A Republikánus Párt a jövő héten Dallasban, a CPAC-konferencián fújja meg a csatakürtöt. A nyitóbeszédet Orbán Viktor miniszterelnök tartja. Adásunkban felidézzük a májusi budapesti CPAC-találkozó legérdekesebb beszédjeit és interjúit. 2022. július 30.
Globál: Minden másképp lesz

Globál: Minden másképp lesz

Élelmiszer- és energiaárrobbanás sokkolja a világot, de még a megsokszorozódó árakon sem biztos az ellátás. A megpróbáltatások még az olyan jómódú régiókban is a feje tetejére állítja az életet, mint Nyugat-Európa. Ilyen helyzetben kell helytállnia Magyarországnak. 2022. július 16.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!