2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Globál

Globál: Áldozatokat és újabb áldozatokat kérnek a németektől a fűtési szezon előtt

Újra beköszönt a terror kora? A moszkvai robbantással újra megjelent a politikai, nemzeti, akár állami részvétellel szervezett politikai terror. Erről is szó volt a Globálban. Műsorvezető: Gantner Barnabás

  • Globál: Áldozatokat és újabb áldozatokat kérnek a németektől a fűtési szezon előtt

A műsor tartalmából:

Adásunkban elsőként az Alexander Dugin ellen elkövetett, de a lánya életét követelő politikai merénylettel kezdtünk. Az esetleges ukrán állami részvételről Vigóczki Máté Oroszország-szakértőt kérdeztük.

Olasz kampány! A jobboldal győzelmét és Georgia Meloni miniszterelnökségét valószínűsítik a felmérések. Vajon képes lesz az Európai Unió a teljes jobbraátot megakadályozni? Kapcsoltuk római tudósítónkat, Jánosi Dalmát.

Még tűr a nép! Áldozatokat és újabb áldozatokat kérnek a németektől a fűtési szezon előtt. A többség még hallgat, de egyre több a kritikus hang, még a kancellárnak is bekiabáltak egy rendezvényen. Vendégünk Szűr Krisztina németországi tudósítónk volt.

Sodródás a polgárháború felé. Amerikai rendőrök tartóztattak le egy szövetségi ügynököt, aki hatósági felhatalmazás nélkül akart egy fegyvertulajdonost ellenőrizni. A washingtoni székhelyű szövetségi intézmény szerint ez törvényes, a helyi irányítású rendőrséget azonban ez nem hatotta meg.

Teljes műsor:

 

 

További epizódok

Globál: Több mint hárommilliárd forintnyi amerikai támogatást kapott a magyar baloldal Amerikából

Globál: Több mint hárommilliárd forintnyi amerikai támogatást kapott a magyar baloldal Amerikából

Az összeg az Action for Democracy nevű NGO-n keresztül érkezett, annak eredete azonban az amerikai kormányzathoz vezethet. Vajon érintett lehet az amerikai külügy, esetleg a CIA? 2022. november 26.
Globál: Moldovában a téli túlélés a tét

Globál: Moldovában a téli túlélés a tét

Humanitárius válság felé sodródik Európa legszegényebb országa? Gantner Barnabás műsorvezető Pataky Barnabással, a Magyar Nemzet marosvásárhelyi tudósítójával beszélgetett. 2022. november 19.
Globál: A Donald Trump által ígért mindent elsöprő vörös hullám elmaradt

Globál: A Donald Trump által ígért mindent elsöprő vörös hullám elmaradt

Adásunkban az amerikai választással foglalkoztunk, többek között megvizsgáltuk a választás rendjét és a benne rejlő kockázatokat. 2022. november 12.

Legfrissebb híreink

Korányi Dávid beismerte: szó sem volt mikroadományokról

Korányi Dávid beismerte: szó sem volt mikroadományokról

Már Korányi Dávid szerint is tarthatatlan a baloldal, adományokról szóló hazugsága. A főpolgármester tanácsadója közleményben ismerte el, hogy nem csak mikroadományokból gyűlt össze a 3 milliárd forint, amit a választási kampány idején utaltak Magyarországra.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Rishi Sunak brit kormányfő, az elit politikusa

Globál: Rishi Sunak brit kormányfő, az elit politikusa

III. Károly király kedden bízta meg Rishi Sunakot kormányalakítással, aki ezzel vált kormányfővé. A 42 esztendős politikus több mint 2 évszázada a legfiatalabb miniszterelnöke hazájának. Személye azonban nemcsak ezért különleges. Sunak lett Anglia első ázsiai származású miniszterelnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!