2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Globál

Globál: A Nyugat pénzügyi lélegeztető gépére kapcsolva él az ukrán állam

Nemcsak fegyverek áramolnak keletre, a Nyugat pénzügyi lélegeztető gépére kapcsolva él tovább az ukrán állam. Ennek havi költség több milliárd euró, amit az unió közös eladósodásából finanszírozna. Adásunkban elsőként azt vizsgáltuk, hogy mi maradt az ukrán gazdaságból és mennyibe kerül mindez a Nyugatnak, mindenekelőtt Európában. Vendégünk Sebestyén Géza gazdasági szakember volt.

  • Globál: A Nyugat pénzügyi lélegeztető gépére kapcsolva él az ukrán állam

Második részben arról beszéltünk, hogy választásra készül Svédország. Energiaár-robbanás, migrációs válság, bűnözési hullám – vajon végleg befellegzett a sokáig irigyelt jóléti rendszernek a skandináv országban? Erről számolt be tudósítónk Bugnyár Zoltán.

Svédország után következett az önkormányzati választásokra készülő Szlovákia. A tét hatalmas az Összefogás néven induló egységes magyar párt számára. Vendégünk volt Csenger Tibor Nyitra megyei jelölt.

Adásunk végén pedig az Egyesült Államokban közelgő „viharról" volt szó, ugyani a lakosság 40 %-a arra számít, hogy 10 éven belül kitör a polgárháború.

Teljes műsor:

További epizódok

Globál: Több mint hárommilliárd forintnyi amerikai támogatást kapott a magyar baloldal Amerikából

Globál: Több mint hárommilliárd forintnyi amerikai támogatást kapott a magyar baloldal Amerikából

Az összeg az Action for Democracy nevű NGO-n keresztül érkezett, annak eredete azonban az amerikai kormányzathoz vezethet. Vajon érintett lehet az amerikai külügy, esetleg a CIA? 2022. november 26.
Globál: Moldovában a téli túlélés a tét

Globál: Moldovában a téli túlélés a tét

Humanitárius válság felé sodródik Európa legszegényebb országa? Gantner Barnabás műsorvezető Pataky Barnabással, a Magyar Nemzet marosvásárhelyi tudósítójával beszélgetett. 2022. november 19.
Globál: A Donald Trump által ígért mindent elsöprő vörös hullám elmaradt

Globál: A Donald Trump által ígért mindent elsöprő vörös hullám elmaradt

Adásunkban az amerikai választással foglalkoztunk, többek között megvizsgáltuk a választás rendjét és a benne rejlő kockázatokat. 2022. november 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Rishi Sunak brit kormányfő, az elit politikusa

Globál: Rishi Sunak brit kormányfő, az elit politikusa

III. Károly király kedden bízta meg Rishi Sunakot kormányalakítással, aki ezzel vált kormányfővé. A 42 esztendős politikus több mint 2 évszázada a legfiatalabb miniszterelnöke hazájának. Személye azonban nemcsak ezért különleges. Sunak lett Anglia első ázsiai származású miniszterelnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!