2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Globál

Globál: Akár katonai szövetséget is köthet egymással Kína és Oroszország

ELEGÜK VAN A ZSAROLÁSBÓL

A lengyel igazságügyi miniszter azzal fenyeget, hogy hazája megvétózik minden komolyabb uniós döntést, még a közös kasszába történő befizetéseit is felfüggeszti, amennyiben Brüsszel továbbra is megtagadja a Lengyelországnak járó juttatások kifizetését. Vendégünk Kovács Attila, az Alapjogokért Központ kutatásvezetője.

DIKTÁTUM

Az Európai Bíróság az összes uniós tagállamra rákényszerítené az egyneműek házasságának elismerését. Vendégünk Szilvay Gergely író, újságíró, a genderideológia kutatója.

OROSZ-KÍNAI KATONAI SZÖVETSÉG A NYUGAT ELLEN?

Sem Vlagyimir Putyin, sem Hszi Csin-ping nem fukarkodott a nagy szavakkal az orosz–kínai együttműködés dicséretében. A két elnök videókonferencián ítélte el a formálódó amerikai-brit-ausztrál védelmi szövetséget. Egyelőre még nincs napirenden, de ha az ukrán és tajvani válság elfajul, akár katonai szövetséget is köthet egymással a két óriás. Vendégeink Salát Gergely Kína-kutató és Jójárt Krisztián Oroszország-kutató.

POLGÁRHÁBORÚ AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN

Floridában betiltják a fehérellenes rasszizmusnak tartott kritikai fajelmélet oktatását az iskolákban és a munkahelyeken. Otthagyták az üdvhadsereget az adományozók, mert a karitatív szervezet a felajánlások mellett bocsánatkérését is elvárt a fehér adományozóktól azok állítólagos rasszizmusáért. Tíz éven belül 30%-ra teszi egy valódi polgárháború kirobbanását az amerikai sztárközgazdász, aki megjósolta a 2008-as pénzügyi összeomlást.

 Teljes műsor:

További epizódok

Globál: CPAC - Konzervatív gondolatok a világról

Többek között Václav Klaus korábbi cseh államfő adott exkluzív interjút kollégánknak, Tóth Gábor a Konzervatív Politikai Akció Konferenciáján, a CPAC-en. 2022. május 21.

Globál: Már az amerikaiak is érzik az olajár drasztikus emelkedését

Vendégünk volt Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium diplomácia műhelyének vezetője. Műsorvezető: Gantner Barnabás. 2022. május 07.

Globál: A nyílt összecsapás felé sodródik-e a NATO és Oroszország?

A stúdióban Szenes Zoltán altábornagy, a Nemzeti közszolgálati Egyetem professzor emeritusa, korábbi vezérkari főnök. Műsorvezető: Gantner Barnabás 2022. április 30.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!