2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 03:00

Globál

Globál: 2024-re hazánk önálló lesz a műsorszórás és a távközlés terén

Tévedés azt gondolni, hogy az űrben csak az igazi nagyhatalmaknak van keresnivalójuk. Az első állami űrügynökséget nem is az amerikaiak, hanem a spanyolok alapították. A 77 nemzeti űrprogram egyike a magyar, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztériumban koordinálnak. Magyarország pedig teljes jogú tagja az Európai Űrügynökségnek. Erről beszélgetett a Globálban Gantner Barnabás műsorvezető Magyari Gáborral, az Európai Űrügynökség Személyzetes Űrrepülési Program magyar delegáltjának tanácsadójával. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztossal, és a török Űrügynökség vezetőjével, Szerdár Hüszein Jildirimmel Tóth Gábor készített interjút.

  • Globál: 2024-re hazánk önálló lesz a műsorszórás és a távközlés terén

Erről beszélgetett a Globálban Gantner Barnabás műsorvezető Magyari Gáborral, az Európai Űrügynökség Személyzetes Űrrepülési Program magyar delegáltjának tanácsadójával.

Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztossal, és a török Űrügynökség vezetőjével, Szerdár Hüszein Jildirimmel Tóth Gábor készített interjút.

 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Globál – Trump a WHO-ról: Korrupt globalista átverés + videó

Globál – Trump a WHO-ról: Korrupt globalista átverés + videó

Külpolitikai elemző műsorunk legújabb adásának vendége Boros Imre közgazdász volt. 2023. december 02.
Globál: Betámadta az Európai Bizottság szóvivője a  nemzeti konzultációt + videó

Globál: Betámadta az Európai Bizottság szóvivője a nemzeti konzultációt + videó

Teljességgel valótlannak nevezte a magyar nemzeti konzultáció kérdéseiben megfogalmazottakat az Európai Bizottság szóvivője. 2023. november 25.
Globál - „Ukrajna olyan messze van az uniós tagságtól, mint Makó Jeruzsálemtől”

Globál - „Ukrajna olyan messze van az uniós tagságtól, mint Makó Jeruzsálemtől”

Az EU-bővítés a hosszú távú stabilitás, a béke és a jólét hajtóereje az egész kontinensen – közölte Ursula von der Leyen. 2023. november 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!