2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Európai híradó

Európai híradó - Varga Judit: Újra előkerült a politikai nyomásgyakorlás Brüsszelben

Áremelkedések és szankciós politika az Európai Unióban. Nyugat-Európának is hozzá kell szoknia az áremelkedésekhez – erről is szó volt az Európai híradóban.

Mai műsorunkban bemutattunk néhány uniós tagállamot, ahol az elmúlt évek stabil árai után meghökkentő áremelkedéseket tapasztalnak az emberek.

Zöldhegyi Katalin riportját is láthatták Aachenből, ahol a magyar közösség tagjai mondták el tapasztalataikat az áremelkedésről és arról, hogy a többségük miért nem támogatja az Oroszország elleni szankciókat.

De először Varga Judittal készült interjúnkat láthatták, aki még hétfőn, újraválasztása előtt Brüsszelben képviselte a magyar érdekeket.

Teljes műsor:

További epizódok

Globál: Csúcstalálkozó csúcstalálkozó után - Uniós csúcs, G7-es csúcs, NATO-csúcs

Vendégünk volt Kiss Rajmund, az MCC diplomáciai műhelyvezetője, Svédországból Bugnyár Zoltán, Szűr Krisztina Németországból küldött tudósítást, Háda Béla Ázsia-kutatót pedig Srí Lanka kálváriájáról kérdeztük. 2022. július 02.

Globál: Nem egységes Európa a fejlesztések terén

A magyar hadsereg helyzetéről, a NATO tervekről, hazai fejlesztésekről beszélgettünk Maróth Gáspárral, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárával. 2022. június 25.

Globál: Háborús infláció

Háborús infláció, háborús költségvetés - egyre gyorsul a pénzromlás és a gyorsan változó gazdasági környezetben mit ér a büdzsé? Többek között erre keresi a választ a Globál. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Vérre menő energiaügyek

Mindenképpen elvennék a magyaroktól az olcsó orosz olajat - ötletként előkerült az importvám és az ársapka megszüntetése is. Műsorvezető: Gantner Barnabás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!