2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Garázs

Garázs: Egy műsorban a Skoda Scala, a Honda HR-V és a BMW i3-as

A Hír Tv Garázs című műsorában ma három autó mutatkozott be: megismertük a most debütáló Skoda Scalat, jött a ráncfelvarrott Honda HR-V és végül a gyermekbetegségeit kinőtt BMW i3-as.

A műsor első részében mutattuk be a Skoda Scalat, mely egy Golf méretű autó. Egyébként a jövő Skodáit láthatjuk benne, már ami a külsejét illetti. Sok az előnye, például iszonyat nagy csomagtartója van (429 literes), fejlődött anyagminőségben is és a hátul utazók sem nyomorognak. Emellett jó a fogyasztása is.

A Honda HR-V, - a CR-V-nél eggyel kisebb szabadidőautója a gyártónak - nem először szerepel a Garázs című műsorban. Sportosra sikerült a ráncfelvarrás. A teljesítményéhez képest nem is fogyaszt sokat. Kifejezetten stabilnak mondható az új Honda HR-V.

A BMW i3-ast senkinek sem kell bemutatni, az egyik legnépszerűbb elektromos autó ebben az érában. Jó hír: kinőtte a gyermekbetegségeit az évek alatt.

A teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Garázs: Íme a dinamikus SEAT Leon

Kicsit nagyobb, kicsit dinamikusabb, kicsit fiatalosabb az új SEAT Leon. Fogyasztásáról, felszereltségéről és a változásokról bővebben a Garázsban. 2021. június 12.

Garázs: Bessenyei Zoltán műsorvezető és versenyző is egyben

Bessenyei Zoltán egy gokart versenyről jelentkezett be Franciaországból. 2021. június 05.

Garázs: Irgalmatlanul szól a csúcs rally Lada

Rendhagyó műsorral jelentkezett az e heti Garázs - ezúttal a Lada VFTS-t tesztelte a Garázs stábja. 2021. május 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Garázs: A legújabb BMW M3

Az e heti Garázsban egy igazi luxusnak számító BMW mutatkozik be. Az M3-as megismerése mellett az is kiderül, vajon melyik modell a műsorvezetők kedvence.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!