2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Főhős

Főhős: Varju László, akit a szoci-szadi koalíció mindig kispadra ültetett

Az eheti Főhős "Kishala" mélyről jött: volt vájár, robbantómester és aknász. Majd közgazdász lett, újabban pedig gyanúsított. Varju László országgyűlési képviselőről van szó, akit a szoci-szadi koalíció mindig kispadra ültetett. Itt volt velünk a Fidesz-alapító Bajkai István is, akivel felidéztük a múltat és játszottunk is egy kicsit.

  • Főhős: Varju László, akit a szoci-szadi koalíció mindig kispadra ültetett

A Főhős "Kishala" Varju László

Államtitkárként is nagyon tudott riogatni Varju. Ebben remek társra talált Molnár Csabában, akivel együtt a Fidesztől akarták megmenteni az országot.

Az új Orbán-kormánytól Varju mindig számon kért valamit. Sokat nem tett le az asztalra , inkább hangosan károgott.

Pártigazgatóként nagyon védte gazdáját, amikor Fletó a szakdolgozat botrányba került.

Varju nem nagyon bírta a Hír TV munkatársait. A DK-s politikus odáig jutott felpaprikázott hangulatában, hogy azt sem vette észre, közterületen tart sajtótájékoztatót.

De amin a legnagyobbat nevettünk, amikor volt párttársa, Lampert Mónika buktatta le Varjut és nyaralóját a Facebookon.

Varju is beszállt abba a buliba, amit az MTVA székházában tartottak az ellenzéki képviselők. Ment a móka, kacagás, bohóckodás. De leginkább a bénázás.

Varjunak és a DK-nak különös becsípődése, hogy iratokat pereljenek ki. El is látogattak a felcsúti futballarénához, ahol a tao-s dokumentumokat kérték.

A Főhős "Nagyhala" Bajkai István

Bajkai István éjjeliőrként ismerkedett meg az ellenzéki gondolatokkal Monoron, majd hosszú utat járt be, amíg országgyűlési képviselő lett.

Bajkai szeret zongorázni, még a Bibó szakkollégiumnak is ő szerzett be egy pianínót.

A politikus disznóvágásban is jártas. Adódott a kérdés, hogy szoktak-e receptet cserélni Orbán Viktorral, ha kolbászról van szó.

A teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!