2020. április 3.,
péntek, Buda, Richárd napja

Főhős: Varju László, akit a szoci-szadi koalíció mindig kispadra ültetett

Hír TV

2020. január 20., hétfő 20:26

Az eheti Főhős "Kishala" mélyről jött: volt vájár, robbantómester és aknász. Majd közgazdász lett, újabban pedig gyanúsított. Varju László országgyűlési képviselőről van szó, akit a szoci-szadi koalíció mindig kispadra ültetett. Itt volt velünk a Fidesz-alapító Bajkai István is, akivel felidéztük a múltat és játszottunk is egy kicsit.

A Főhős "Kishala" Varju László

Államtitkárként is nagyon tudott riogatni Varju. Ebben remek társra talált Molnár Csabában, akivel együtt a Fidesztől akarták megmenteni az országot.

Az új Orbán-kormánytól Varju mindig számon kért valamit. Sokat nem tett le az asztalra , inkább hangosan károgott.

Pártigazgatóként nagyon védte gazdáját, amikor Fletó a szakdolgozat botrányba került.

Varju nem nagyon bírta a Hír TV munkatársait. A DK-s politikus odáig jutott felpaprikázott hangulatában, hogy azt sem vette észre, közterületen tart sajtótájékoztatót.

De amin a legnagyobbat nevettünk, amikor volt párttársa, Lampert Mónika buktatta le Varjut és nyaralóját a Facebookon.

Varju is beszállt abba a buliba, amit az MTVA székházában tartottak az ellenzéki képviselők. Ment a móka, kacagás, bohóckodás. De leginkább a bénázás.

Varjunak és a DK-nak különös becsípődése, hogy iratokat pereljenek ki. El is látogattak a felcsúti futballarénához, ahol a tao-s dokumentumokat kérték.

A Főhős "Nagyhala" Bajkai István

Bajkai István éjjeliőrként ismerkedett meg az ellenzéki gondolatokkal Monoron, majd hosszú utat járt be, amíg országgyűlési képviselő lett.

Bajkai szeret zongorázni, még a Bibó szakkollégiumnak is ő szerzett be egy pianínót.

A politikus disznóvágásban is jártas. Adódott a kérdés, hogy szoktak-e receptet cserélni Orbán Viktorral, ha kolbászról van szó.

A teljes adás: 

Hír TV