2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 15:10

Főhős

Főhős: Főszerepben Janiczák és Herényi, a két fenegyerek!

Mai hőseink is politikusok, akik polgármesterek szeretnének lenni. Egyikőjük nyilvános WC-t avat nemzeti színű szalaggal Ózdon, míg a másikuk kényszerítés miatt fenyítésben részesült, miközben a családi kasszát potencianövelő árusításával igyekezett feltölteni. Jöjjön Janiczák és Herényi, a két fenegyerek a Hír TV Főhős című műsorában.

  • Főhős: Főszerepben Janiczák és Herényi, a két fenegyerek!

Janiczák Dávid

A Jobbikos új polgi munkát, oktatást, és jobb egészségügyi ellátást valamint békés egymás mellett élést is ígért. A legszebb az volt, amikor azt ígérte, meghonosítja a független újságírást Ózdon. Hiába, a helyieknek erre aztán nagyon nagy szüksége lett volna. A kérdés az volt, vajon tud-e majd a fideszes többségű testülettel dolgozni.

Ahogy ez már jobbikéknál lenni szokott, a Szent Korona másolatára tett minden radikális esküt. Ekkor hangzott el Vona nagy mondata is, hogy aki korrupt, annak nincs bocsánat.

Az ózdi polgármester nagy ötlete az volt, hogy épüljön börtön a településen. Tiszavasváriban is bejött, ott volt a szép szoci példa az orra előtt.

Nagyon futott a szekér, a kis Dávid lassan Góliáttá nőtte ki magát. Állítólag annyira jól vezette a várost, hogy ezért kiérdemelte, hogy meghívásos alapon alelnökként ténykedjen Vona Gábor elnökségében. Ekkor már a cukiskodás a tetőfokára hágott, Vona Gabi pedig elővette Gyöngyösről kimenekített metszőollóját és levágta a vadhajtásokat.

 Janiczák annyira jól tolta, hogy még szikvizet is osztogatott a közmunkásoknak. Talán ez volt a legnagyobb teljesítménye. De ezt a helyiek jobban tudják.

Új, balkáni szelek fújnak Vonáék háza táján. A kisvizslákkal és kiscicákkal kimaxolt, a jobbikos szavazótábort redukáló cukiskodás mellett a fideszeseket veréssel fenyegető erőszakpártiság is megjelent Vona Gábor politikájában. Az erőszaklicitbe a pártelnök bizalmi emberei is beszálltak. És ekkor jött a lehallgatásos sztori is.

És még nincs vége a történetnek a szikvíz mellett Dávid gyerek hatalmas beruházása a nyilvános WC építése volt. Át is adta, ahogy kell. Jönnek a részletek a Hír TV sztármagazinjában, a Főhősben.

Herényi Károly

Másik főhősünk az ex-MDF-es Herényi Károly, aki potencianövelővel kampányolt, társtettes volt kényszerítési ügyben és most Balatonföldvár első embere szeretne lenni. Bár fénye megkopott, Herényi mégis úgy döntött, visszatér a politikába. Elvégre már nem vádlott, amire nagyon büszke. Nézzék csak!

A teljes adás itt látható: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!