2020. augusztus 6.,
csütörtök, Berta, Bettina napja

Főhős: Főszerepben Janiczák és Herényi, a két fenegyerek!

Hír TV

2019. szeptember 30., hétfő 20:00

Mai hőseink is politikusok, akik polgármesterek szeretnének lenni. Egyikőjük nyilvános WC-t avat nemzeti színű szalaggal Ózdon, míg a másikuk kényszerítés miatt fenyítésben részesült, miközben a családi kasszát potencianövelő árusításával igyekezett feltölteni. Jöjjön Janiczák és Herényi, a két fenegyerek a Hír TV Főhős című műsorában.

Janiczák Dávid

A Jobbikos új polgi munkát, oktatást, és jobb egészségügyi ellátást valamint békés egymás mellett élést is ígért. A legszebb az volt, amikor azt ígérte, meghonosítja a független újságírást Ózdon. Hiába, a helyieknek erre aztán nagyon nagy szüksége lett volna. A kérdés az volt, vajon tud-e majd a fideszes többségű testülettel dolgozni.

Ahogy ez már jobbikéknál lenni szokott, a Szent Korona másolatára tett minden radikális esküt. Ekkor hangzott el Vona nagy mondata is, hogy aki korrupt, annak nincs bocsánat.

Az ózdi polgármester nagy ötlete az volt, hogy épüljön börtön a településen. Tiszavasváriban is bejött, ott volt a szép szoci példa az orra előtt.

Nagyon futott a szekér, a kis Dávid lassan Góliáttá nőtte ki magát. Állítólag annyira jól vezette a várost, hogy ezért kiérdemelte, hogy meghívásos alapon alelnökként ténykedjen Vona Gábor elnökségében. Ekkor már a cukiskodás a tetőfokára hágott, Vona Gabi pedig elővette Gyöngyösről kimenekített metszőollóját és levágta a vadhajtásokat.

 Janiczák annyira jól tolta, hogy még szikvizet is osztogatott a közmunkásoknak. Talán ez volt a legnagyobb teljesítménye. De ezt a helyiek jobban tudják.

Új, balkáni szelek fújnak Vonáék háza táján. A kisvizslákkal és kiscicákkal kimaxolt, a jobbikos szavazótábort redukáló cukiskodás mellett a fideszeseket veréssel fenyegető erőszakpártiság is megjelent Vona Gábor politikájában. Az erőszaklicitbe a pártelnök bizalmi emberei is beszálltak. És ekkor jött a lehallgatásos sztori is.

És még nincs vége a történetnek a szikvíz mellett Dávid gyerek hatalmas beruházása a nyilvános WC építése volt. Át is adta, ahogy kell. Jönnek a részletek a Hír TV sztármagazinjában, a Főhősben.

Herényi Károly

Másik főhősünk az ex-MDF-es Herényi Károly, aki potencianövelővel kampányolt, társtettes volt kényszerítési ügyben és most Balatonföldvár első embere szeretne lenni. Bár fénye megkopott, Herényi mégis úgy döntött, visszatér a politikába. Elvégre már nem vádlott, amire nagyon büszke. Nézzék csak!

A teljes adás itt látható: 

Hír TV

x
Rendkívüli hír