2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Pulykakakas

Hír TV

2017. december 5., kedd 09:13, frissítve: kedd 09:48

Donald Trump igazán jóságos elnök. Megkegyelmezett két pulykának, és azokat a madarakat sem küldte a vágóhídra, amelyek elődjének köszönhetik az életüket. A pulyka az pulyka, ennek megítélésében nincs különbség a demokraták és a republikánusok között.

„Vakrandin” találta meg élete párját Harry herceg, és akkor kérte meg a kezét, amikor csirkét sütöttek. A romantika nem ismer határokat, ezért érdemes meggondolni, hogy kivel mennek Botswanába sátorozni… mert a kaland lánykéréssel fejeződhet be.

Ki gyorsul jobban száz méteren: a gepárd vagy egy versenyautó? A gepárd bioüzemanyagot használ, a versenyautó viszont elektromos meghajtású. A gepárd a világ leggyorsabb állata, három másodperc alatt éri el a százat, és számára a fekvőrendőr sem akadály.

A migránsok elérték Izraelt, ahol most törékeny béke uralkodik. Ebben az esetben a migránsok Európából érkeznek, és nagyon szeretik a csicseriborsót. A migránsok azért maradnak Izraelben, mert Szudán és Etiópia már nem biztonságos hely számukra, ám nem a háborúk, hanem a klímaváltozás miatt.

A Felfedező december 2-i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!