2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Globál

Globál: A demokraták támogatják az illegális migrációt

Amerikai és európai konzervatív pártok, kutatóintézetek, civil szervezetek csúcstalálkozóját szervezték meg a múlt héten Budapesten. Ez volt a CPAC, amiről részletesen beszámoltunk a HírTV-ben.

Három érdekes interjút azonban a Globál mai adására tartogattunk: a Judicial Watch és a Counterpoint Intézet vezetőivel, az amerikai Farrell házaspárral, illetve Marine Le Pen Nemzeti Tömörülés pártjának európai parlamenti képviselőjével, Zsordan Bardellával készített interjúinkat láthatták műsorunk első részében.

Majd: Amerika és Európa után Ázsia - a Millenáris parkban rendezett Korea napon forgattunk.

Teljes műsor:

 

 

További epizódok

Európai híradó: Az uniós tagországok vezetői megállapodtak Ukrajna és Moldova tagjelöltségéről

Bojkottálja Bulgária a csatlakozási tárgyalások megkezdését Észak-Macedóniával és Bulgáriával. Nyugat-balkáni vezetők szerint ez komoly csapást mér az unió hitelességére. 2022. június 26.

Európai híradó: Navracsics Tibor - Tárgyalnunk kell és fogunk is

A HírTV Európai híradó című műsorának Navracsics Tibor, területfejlesztésért és uniós pénzek felhasználásáért felelős miniszter volt a vendége. 2022. június 19.

Európai híradó: szakértők szerint a karbonadó ötlete végleg elbukott

A HírTV európai uniós magazinműsora kitekintés Közép-Európára és az unió egészére. Interjúk, forgatott riportok, összeállítások. Műsorvezető: Zöldhegyi Katalin. 2022. június 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!