2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Zöldövezet

Következik:

Hírek 08:00

Európai híradó

Európai híradó: Véget ér a Merkel-éra

A német választás eredménye és az új német kormány meghatározza az Európai Unió haladási irányát a következő években - ebben egyetértenek a szakemberek. Milyen irányt vehet az EU és hogyan változott meg Németország a Merkeli éra alatt - ezt elemeztük az Európai Híradóban. Műsorvezető: Gantner Barnabás.

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: Lengyelország támadások kereszttüzében

Lengyelország miatt szinte izzott a levegő a héten az Európai Parlamentben. 2021. október 24.

Varga Judit: A 2010 előtti „merjünk kicsik lenni” politika után mi megtanultunk a sorok között olvasni

Az uniós források megvonásáért folyó harc újabb fejezetéhez érkezett; Jogállamiság és pénzek visszatartása; A magyar konzervatív uniós politika ragadós! Varga Judit igazságügyi miniszter exkluzív interjút adott Gantner Barnabásnak az Európai híradó című műsorunkban. 2021. október 16.

Európai híradó: A magyar kormány szerint az Európai Uniónak változtatnia kell az energiaárakkal kapcsolatos politikáján

A V4-ek javaslatot tesznek majd a következő csúcstalálkozón a kialakulófélben lévő energiaválság megakadályozására. 2021. október 09.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!