2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Európai híradó

Európai híradó: Újabb uniós jelentés készül Magyarországról!

Néma főhajtással emlékeztek a héten elhunyt David Sassolira, az Európai Parlament szocialista elnökére az uniós képviselők. Erről is szó esett az e heti Európai Híradóban, amelyet e héttől Zöldhegyi Katalin vezet Brüsszelből.

Emellett téma volt az is, hogy jövő héten új elnököt választ az európai parlament. A posztra a legesélyesebb a néppárti Roberta Metsola. 

Emellett beszámoltunk az alapjogokért központ rendezvényéről is, ahol azt a kérdést járták körül, hogy Brüsszel milyen területeken próbál beleavatkozni a magyar választásokba a következő hónapokban.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: „A bajokra még inkább ráfejel ez az uniós javaslat”

Az az Európai Bizottság bemutatta a REPowerEU nevű javaslatát. A gigantikus, csaknem 300 milliárd eurós brüsszeli csomagról Deutsch Tamás EP-képviselőt Zöldhegyi Katalin kérdezte Brüsszelben. 2022. május 22.

Európai híradó: Távol állnak egymástól az álláspontok a hatodik szankciós csomagról

Az Európai híradóban Zöldhegyi Katalin vendégei Hidvéghi Balázs, Tóth Edina és Trócsányi László, a Fidesz európai parlamenti képviselői voltak. 2022. május 15.

Európai híradó: Magyarország nem támogatja az olajembargót

Magyarország energiaellátásának biztonsága az semmilyen alku kérdése nem lehet - jelentette ki Deutsch Tamás. 2022. május 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!