2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Európai híradó

Európai híradó: Távol állnak egymástól az álláspontok a hatodik szankciós csomagról

Az Európai Bizottság pénzügyi kompenzációt adna Magyarországnak cserébe az Oroszország elleni olajembargó támogatásáért. Budapest ígéretek helyett, aláírt szerződésekben bízik.

A műsor további témái: két évvel az európai parlamenti választások előtt a baloldal megszavazta, hogy a képviselő-jelöltekre bármely tagállamban lehessen szavazni; és helyszíni riport Olaszországból: az energiaköltségek égbeszökő emelkedése miatt egy év alatt 10%-kal nőtt az alapvető élelmiszerek ára.

Zöldhegyi Katalin vendégei Hidvéghi Balázs, Tóth Edina és Trócsányi László, a Fidesz európai parlamenti képviselői voltak.

Teljes műsor:

További epizódok

Globál: A demokraták támogatják az illegális migrációt

A CPAC csúcstalálkozóról részletesen beszámoltunk a HírTV-ben. Három érdekes interjút azonban a Globál mai adására tartogattunk. 2022. május 28.

Európai híradó: „A bajokra még inkább ráfejel ez az uniós javaslat”

Az az Európai Bizottság bemutatta a REPowerEU nevű javaslatát. A gigantikus, csaknem 300 milliárd eurós brüsszeli csomagról Deutsch Tamás EP-képviselőt Zöldhegyi Katalin kérdezte Brüsszelben. 2022. május 22.

Európai híradó: Magyarország nem támogatja az olajembargót

Magyarország energiaellátásának biztonsága az semmilyen alku kérdése nem lehet - jelentette ki Deutsch Tamás. 2022. május 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!