2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A szabadság vára 11:00

Európai híradó

Európai híradó: Kárpátalján a félelem benne van a levegőben

Az e heti Európai híradóban Zöldhegyi Katalin az ukrán válságról kérdezte Bocskor Andreát, a Fidesz kárpátaljai származású képviselőjét.

  • Európai híradó: Kárpátalján a félelem benne van a levegőben

 

Beszámolunk arról, hogy mit élnek át a kárpátaljai magyarok az élesedő ukrán-orosz feszültség miatt. Szó lesz arról is, hogy hol tart az őshonos európai kisebbségeket védő jogszabály megalkotásának ügye. És, hogy a Fidesz képviselőcsoportja szerint mikor lehet meghatározó erő egy demokratikus jobboldal az Európai Parlamentben? 

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!