2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 17:00

Európai híradó

Európai híradó: Heckenast László on the road

 

HÖLVÉNYI GYÖRGY: AZ EURÓPAI PARLAMENT ABORTUSZ-HATÁROZATA SZÉLSŐBALOLDALI PROVOKÁCIÓ

Az abortusz legszélsőségesebb és legmegengedőbb értelmezését támogatták az Európai Parlamentben. A témában Hölvényi György, KDNP-s európai parlamenti képviselőt kérdeztük.

HADÜZENET A HOLLAND MINISZTERELNÖKTŐL: A MAGYAROKAT TÉRDRE KELL KÉNYSZERÍTENI

Hatalmas port kavart a magyar pedofilellenes törvény egész Európában. Emiatt akarja térdre kényszeríteni Magyarországot a holland miniszterelnök. Mark Rutte az Európai Unióból is kitenné hazánkat. A holland hadüzenetről, Marácz László, Hollandiában élő egyetemi tanárt kérdeztük.

LONDON-BUDAPEST ROAD MOVIE

Heckenast László londoni tudósítónk autóval szelte át a kontinenst, hogy megmutassa, milyen járványügyi ellenőrzésekre számíthatnak az utazók a határokon.

Teljes adás:

 

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: Székely autonómiatörekvések és európai regionális politika

Hol tart most az európai kisebbségi régiók és az uniós autonómiatörekvések ügye és egyáltalán miért fontos ez egy olyan közegben, ahol egyébként is mindenki oda megy ahová akar - erről is szó volt az e heti Európai híradóban. 2021. december 04.

Európai híradó: A német sajtó torz képet fest hazánkról

A német sajtó alaptalan állításokra hivatkozva, méltatlan hadjáratot folytat Magyarország ellen. Ezt állítja egy német liberális politikus, Gerhard Papke. 2021. november 27.

Európai híradó: Rezsiharc és klímavédelem

Az Európai híradóban Zöldhegyi Katalin beszélgetett Tóth Edina fideszes EP-képviselővel. 2021. november 20.

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!