2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Európai híradó

Európai híradó: életviteli tanácsadások Frans Timmermanstól

A tartalomból: Megindította Magyarország ellen a jogállamisági mechanizmust az EB; Fűtsenek kevesebbet, járjanak biciklivel és mosás helyett szellőztessék ki a ruhákat - ezt javasolta az európaiaknak Frans Timmermans; Macron meggyőző fölénnyel nyert az elnökválasztáson, de győzelme mögött súlyos törésvonalak húzódnak.

Megindította Magyarország ellen a jogállamisági mechanizmust az Európai Bizottság. A levél hivatalosan is aktiválja az EU-s költségvetés védelmét szolgáló feltételrendszert. Az üggyel kapcsolatban Zöldhegyi Katalin Deli Andort, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét kérdezte Brüsszelben. 

Tekerjék le a termosztátot, zuhanyozzanak rövidebb ideig

Kevesebb fűtésre, rövidebb zuhanyzásra szólította fel a a lakosságot Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke. Az Európai Parlament Környezetvédelmi Bizottságának ülésén Tóth Edina képviselte hazánkat, aki az energiafogyasztás korlátozásának uniós terveiről kérdezte a zöld átállásért felelős bizottság alelnökét. A Fidesz EP-képviselője az Európai Híradóban számolt be a részletekről. 

Macron nyerte az elnökválasztást, jön a harmadik forduló

Emmanuel Macron nyerte a francia elnökválasztás vasárnapi, második fordulóját. A hivatalban lévő elnök a voksok 58 és fél százalékát szerezte meg, míg kihívója, a radikális, bevándorlásellenes Marine le Pen 41 és fél százalékot szerzett.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Európai híradó: Brüsszel-Budapest kötélhúzás a helyreállítási terv

A műsorban ezúttal Győri Enikő és Bocskor Andrea európai parlamenti képviselőket kérdeztük. 2022. július 03.

Európai híradó: Az uniós tagországok vezetői megállapodtak Ukrajna és Moldova tagjelöltségéről

Bojkottálja Bulgária a csatlakozási tárgyalások megkezdését Észak-Macedóniával és Bulgáriával. Nyugat-balkáni vezetők szerint ez komoly csapást mér az unió hitelességére. 2022. június 26.

Európai híradó: Navracsics Tibor - Tárgyalnunk kell és fogunk is

A HírTV Európai híradó című műsorának Navracsics Tibor, területfejlesztésért és uniós pénzek felhasználásáért felelős miniszter volt a vendége. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!