2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Svenk 15:30

Európai híradó

Európai híradó: Dennis Prager szerint Magyarország és Lengyelország mentheti meg a Nyugatot

Az Európai Híradó a Mathias Corvinus Collegium esztergomi fesztiválján készített interjút Dennis Pragerrel. Az amerikai író, újságíró, rádiós műsorvezető és internetes videó producer hazája egyik legbefolyásosabb konzervatív gondolkodója. Szerinte Nyugat-Európa már teljesen elveszett, és az Egyesült Államok is közel jár ahhoz, hogy végleg tönkre tegye az ámokfutást folytató internacionalista baloldal. Szerinte nem kérdés, hogy csaltak a demokraták az elnökválasztáson, mert eddig is mindig csaltak, ha erre lehetőségük volt. Ráadásul még a lelkiismeretük is tiszta, mivel aki Donald Trumpban egy rasszista diktátort, sőt Hitlert lát, annak számára morális kötelesség a választási csalás.

Dennis Prager mindig is kedvelte Magyarországot, de a jelenlegi tetszik neki a legjobban. Van összehasonlítási alapja, hiszen a Kádár-rendszerben kétszer is, majd a rendszerváláskor, aztán négy éve, végül pedig most, azaz ötödik alkalommal, a Mathias Corvinus Collegium esztergomi fesztiválján járt.

- Egy áldás volt a kommunizmus sötétsége. Ugyanis Önöket nem mérgezte az a sok szemét, ami Nyugaton megvalósult ebben az időszakban. Önöket nem tanították arra, hogy a férfiak is szülhetnek gyereket. Ez az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, vagyis az angol nyelvű országok kreálmánya, mondom ezt zavartan.

Dennis Prager hazája egyik legbefolyásosabb konzervatív kommentátora, író, újságíró, rádiós műsorát milliók hallgatják, a producerségével készített Prager U internetes videók már milliárdos megtekintés felett járnak.

Tóth Gábor kollégánk Esztergomban készített interjújában arról is kérdezte Pragert, hogy milyen új vallásokat hirdet a baloldal, csaltak-e a demokraták a választásokon, és ha igen, akkor miért?

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: Székely autonómiatörekvések és európai regionális politika

Hol tart most az európai kisebbségi régiók és az uniós autonómiatörekvések ügye és egyáltalán miért fontos ez egy olyan közegben, ahol egyébként is mindenki oda megy ahová akar - erről is szó volt az e heti Európai híradóban. 2021. december 04.

Európai híradó: A német sajtó torz képet fest hazánkról

A német sajtó alaptalan állításokra hivatkozva, méltatlan hadjáratot folytat Magyarország ellen. Ezt állítja egy német liberális politikus, Gerhard Papke. 2021. november 27.

Európai híradó: Rezsiharc és klímavédelem

Az Európai híradóban Zöldhegyi Katalin beszélgetett Tóth Edina fideszes EP-képviselővel. 2021. november 20.

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!