2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Európai híradó

Európai híradó: Dennis Prager szerint Magyarország és Lengyelország mentheti meg a Nyugatot

Az Európai Híradó a Mathias Corvinus Collegium esztergomi fesztiválján készített interjút Dennis Pragerrel. Az amerikai író, újságíró, rádiós műsorvezető és internetes videó producer hazája egyik legbefolyásosabb konzervatív gondolkodója. Szerinte Nyugat-Európa már teljesen elveszett, és az Egyesült Államok is közel jár ahhoz, hogy végleg tönkre tegye az ámokfutást folytató internacionalista baloldal. Szerinte nem kérdés, hogy csaltak a demokraták az elnökválasztáson, mert eddig is mindig csaltak, ha erre lehetőségük volt. Ráadásul még a lelkiismeretük is tiszta, mivel aki Donald Trumpban egy rasszista diktátort, sőt Hitlert lát, annak számára morális kötelesség a választási csalás.

  • Európai híradó: Dennis Prager szerint Magyarország és Lengyelország mentheti meg a Nyugatot

Dennis Prager mindig is kedvelte Magyarországot, de a jelenlegi tetszik neki a legjobban. Van összehasonlítási alapja, hiszen a Kádár-rendszerben kétszer is, majd a rendszerváláskor, aztán négy éve, végül pedig most, azaz ötödik alkalommal, a Mathias Corvinus Collegium esztergomi fesztiválján járt.

- Egy áldás volt a kommunizmus sötétsége. Ugyanis Önöket nem mérgezte az a sok szemét, ami Nyugaton megvalósult ebben az időszakban. Önöket nem tanították arra, hogy a férfiak is szülhetnek gyereket. Ez az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, vagyis az angol nyelvű országok kreálmánya, mondom ezt zavartan.

Dennis Prager hazája egyik legbefolyásosabb konzervatív kommentátora, író, újságíró, rádiós műsorát milliók hallgatják, a producerségével készített Prager U internetes videók már milliárdos megtekintés felett járnak.

Tóth Gábor kollégánk Esztergomban készített interjújában arról is kérdezte Pragert, hogy milyen új vallásokat hirdet a baloldal, csaltak-e a demokraták a választásokon, és ha igen, akkor miért?

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!