2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Svenk 15:30

Európai híradó

Európai híradó: Az olasz baloldal felborítaná a férfi-nő kapcsolatrendszert

A bevándorlás mellett, az e heti Európai híradóban kiemelten foglalkoztunk a világszinten futótűzként terjedő LMBTQ-progapagandával, a gyerekek érzékenyítésével és azzal, hogy milyen meghatározó szerepe van a neoliberális politikának mindebben. Jánosi Dalma, Római tudósítónk körbejárta a témát, kiderül, hogy milyen terveket sző az olasz baloldal annak érdekében, hogy végleg felborítsa a biológiailag meghatározott férfi-nő kapcsolatrendszert.

 

MIGRÁCIÓ - BEVÁNDORLÁSI KATASZTRÓFÁHOZ VEZET AZ AFRIKA-PROBLÉMA

Bevándorlás szempontjából Afrika szerepe meghatározó. Hatalmas kontinens, elképesztő demográfiai növekedéssel. Az Unió csaknem 80 milliárd eurót tervez adni az afrikai országok megsegítésére, és a lakosság helyben tartására. Hölvényi György kereszténydemokrata néppárti képviselőt az Unió Afrika-stratégiájáról kérdezte Zöldhegyi Katalin Brüsszelben.

MÁSSÁG - A BALLIBERÁLISOK HALLANI SEM AKARNAK A BINÁRIS, FÉRFI-NŐ KAPCSOLATRÓL

A szivárvány jogok kérdése egyre jobban megosztja a közvéleményt és a politikát. Az olasz baloldal arra készül, hogy a szexualitással kapcsolatos jogokról ne a szülők, hanem a kiskorúak dönthessenek. A Demokrata Párt képviselője Alessandro Zan 2013. óta dolgozik egy olyan törvénytervezeten ami büntetné a homo- és transzfóbiát. E-szerint például másfél évig terjedő börtönt és 6000 eurós bírságot is kapna az, aki diszkriminálja a szivárványos közösség tagjait. Most mutatunk önöknek egy összefoglalót arról, hogy mi zajlik valójában Olaszországban.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: Székely autonómiatörekvések és európai regionális politika

Hol tart most az európai kisebbségi régiók és az uniós autonómiatörekvések ügye és egyáltalán miért fontos ez egy olyan közegben, ahol egyébként is mindenki oda megy ahová akar - erről is szó volt az e heti Európai híradóban. 2021. december 04.

Európai híradó: A német sajtó torz képet fest hazánkról

A német sajtó alaptalan állításokra hivatkozva, méltatlan hadjáratot folytat Magyarország ellen. Ezt állítja egy német liberális politikus, Gerhard Papke. 2021. november 27.

Európai híradó: Rezsiharc és klímavédelem

Az Európai híradóban Zöldhegyi Katalin beszélgetett Tóth Edina fideszes EP-képviselővel. 2021. november 20.

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!