2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Európai híradó

Európai híradó: Az olasz baloldal felborítaná a férfi-nő kapcsolatrendszert

A bevándorlás mellett, az e heti Európai híradóban kiemelten foglalkoztunk a világszinten futótűzként terjedő LMBTQ-progapagandával, a gyerekek érzékenyítésével és azzal, hogy milyen meghatározó szerepe van a neoliberális politikának mindebben. Jánosi Dalma, Római tudósítónk körbejárta a témát, kiderül, hogy milyen terveket sző az olasz baloldal annak érdekében, hogy végleg felborítsa a biológiailag meghatározott férfi-nő kapcsolatrendszert.

  • Európai híradó: Az olasz baloldal felborítaná a férfi-nő kapcsolatrendszert

 

MIGRÁCIÓ - BEVÁNDORLÁSI KATASZTRÓFÁHOZ VEZET AZ AFRIKA-PROBLÉMA

Bevándorlás szempontjából Afrika szerepe meghatározó. Hatalmas kontinens, elképesztő demográfiai növekedéssel. Az Unió csaknem 80 milliárd eurót tervez adni az afrikai országok megsegítésére, és a lakosság helyben tartására. Hölvényi György kereszténydemokrata néppárti képviselőt az Unió Afrika-stratégiájáról kérdezte Zöldhegyi Katalin Brüsszelben.

MÁSSÁG - A BALLIBERÁLISOK HALLANI SEM AKARNAK A BINÁRIS, FÉRFI-NŐ KAPCSOLATRÓL

A szivárvány jogok kérdése egyre jobban megosztja a közvéleményt és a politikát. Az olasz baloldal arra készül, hogy a szexualitással kapcsolatos jogokról ne a szülők, hanem a kiskorúak dönthessenek. A Demokrata Párt képviselője Alessandro Zan 2013. óta dolgozik egy olyan törvénytervezeten ami büntetné a homo- és transzfóbiát. E-szerint például másfél évig terjedő börtönt és 6000 eurós bírságot is kapna az, aki diszkriminálja a szivárványos közösség tagjait. Most mutatunk önöknek egy összefoglalót arról, hogy mi zajlik valójában Olaszországban.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Európai híradó – Bocskor Andrea: Ukrajnában vissza kell állítani a kisebbségi nyelvű tanítást az óvodától a felsőoktatásig + videó

Európai híradó – Bocskor Andrea: Ukrajnában vissza kell állítani a kisebbségi nyelvű tanítást az óvodától a felsőoktatásig + videó

Módosítaná Ukrajna a magyar kisebbség jogait korlátozó törvényt. A kárpátaljai magyarok hiszik, ha látják. Többek között erről is szó volt az Európai Híradóban. 2023. december 03.
Európai híradó - Deutsch Tamás: Brüsszel törvénytelenül tartja vissza a magyar pénzeket + videó

Európai híradó - Deutsch Tamás: Brüsszel törvénytelenül tartja vissza a magyar pénzeket + videó

Sokadik magyar vita az Európai Parlamentben, a 720-ból 20 képviselőt érdekelt az újabb jogállamisági vádaskodás. 2023. november 26.
Európai híradó: A Politico paranoidnak tekinti az MCC tanulmányát

Európai híradó: A Politico paranoidnak tekinti az MCC tanulmányát

A hét legizgalmasabb híreivel jelentkezik ezúttal is az Európai híradó, benne az Ukrajna EU-csatlakozási törekvéseiről, miközben szembemennek az EU elvárásaival. 2023. november 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!