2021. 09. 17. Péntek Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Európai híradó

Európai híradó: Az Európai Bizottság megtagadná a hazánknak járó pénzek folyósítását

Az ítélet már megszületett, a tárgyalás ezután következik. Az Európai Bizottság döntése alapján nem jönnek uniós pénzek Magyarországra, amíg reformokat nem hoz a kormány. A helyreállítási terv elfogadása már a finishben volt, aztán jött a gyermekvédelmi törvény. 

 

 

Vajon van-e bármi jogalapja az Európai Bizottságnak, hogy kivizsgálásra váró ügyekre hivatkozva megtagadja Magyarországtól, a járvány hatásait enyhíteni hivatott alap támogatásait? Erről Tóth Norbert nemzetközi jogászt kérdeztük az Európai híradóban.

Aztán Svédország lesz a fókuszban: a befogadás mintaországa akart lenni és az is lett, lakosságarányosan több migránst fogadtak be mint Németország. Közben azonban jelentősen megszaporodott a bűncselekmények száma az országban, vajon van-e összefüggés a kettő között? Az Európai híradóban kapcsoltuk Bugnyár Zoltán svédországi tudósítónkat. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: A magyar választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság

A magyar parlamenti választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság. 2021. szeptember 11.

Európai híradó: Vége a dízelkorszaknak

A tervek szerint 2035-től csak új, károsanyag-mentes gépkocsit lehet majd regisztrálni az Európai Unióban. Erről is szó volt az Európai híradóban. 2021. szeptember 04.

Európai híradó: Afgán migránsok torlódtak fel a déli határkerítésnél

A műsorban a vajdasági Horgosra kapcsoltunk, ahová a migránsokkal együtt beköltözött a félelem is. 2021. augusztus 28.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!