2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Európai híradó

Európai híradó: Afgán migránsok torlódtak fel a déli határkerítésnél

FÉLELEM HORGOSON

Afgán migránsok torlódtak fel a déli határkerítésnél. Az Európai Híradóban kapcsolunk a vajdasági Horgosra, ahová a migránsokkal együtt beköltözött a félelem is.

BESIMERÉS POZSONYBAN

Zuzana Caputova szlovák elnök elismerte, hogy Malina Hedvig ügye a szlovák jogállamiság csődje volt. A 15 éve megvert magyar diáklány máig húzódó tárgyalásáról Csonka Ákos publicistát kérdeztük.

CITIZENGO AZ EMBERI ÉLETÉRT, A CSALÁDÉRT ÉS A NEMZETÉRT

Samponreklám transznemű gyerekekkel és szivárványos LEGO készlet. Aláírásgyűjtéssel veszi fel a harcot az érzékenyítő multik ellen a CitizenGo, amelynek kampányigazgatóját, Schittl Esztert kérdeztük.

 

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: Lengyelország támadások kereszttüzében

Lengyelország miatt szinte izzott a levegő a héten az Európai Parlamentben. 2021. október 24.

Varga Judit: A 2010 előtti „merjünk kicsik lenni” politika után mi megtanultunk a sorok között olvasni

Az uniós források megvonásáért folyó harc újabb fejezetéhez érkezett; Jogállamiság és pénzek visszatartása; A magyar konzervatív uniós politika ragadós! Varga Judit igazságügyi miniszter exkluzív interjút adott Gantner Barnabásnak az Európai híradó című műsorunkban. 2021. október 16.

Európai híradó: A magyar kormány szerint az Európai Uniónak változtatnia kell az energiaárakkal kapcsolatos politikáján

A V4-ek javaslatot tesznek majd a következő csúcstalálkozón a kialakulófélben lévő energiaválság megakadályozására. 2021. október 09.

Legfrisebb híreink

Marine Le Pen: Az EU célja a totális irányítás

A nemzetállamok állnak nyerésre a globalista erőkkel vívott csatában, hiszen soha egyetlen nép sem fogadja el, hogy elveszítse az önrendelkezési jogát – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Marine Le Pen.

Pánikvásárlás

Mától átmeneti korlátozást vezetett be a MOL az Ad-Blue nevű környezetvédelmi adalékanyagra.

Veszítsd el a kontrollt, és megmondom, ki vagy!

Különleges szimulációt készített a Lounge Group. A játékos pszichológiai teszt a pandémia időszakának illetve bármilyen más krízishelyzet bizonytalanságainak hatásait szemlélteti és elemzi.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!