2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Európai Híradó 15:30

Európai híradó

Európai híradó: A professzionális lehallgatásnak nem marad nyoma a telefonon

Akár a figyelemterelést is szolgálhatja az alaposan megtervezett, gondosan felépített Pegazus-ügy, amiben a bizonyosság kevés, a sejtetés annál több. Már csak az a kérdés, hogy mire akarták a közvéleményt felkészíteni, milyen botránynak akartak az elejébe menni a Pegazus-üggyel? Utána pedig a németországi árvízkatasztrófa volt a téma a Európai híradóban.

PEGAZUS-ÜGY KÉRDŐJELEKKEL

Figyelemterelést is szolgálhat az alaposan megtervezett, gondosan felépített Pegazus-ügy. Ezzel is foglalkozott ma az Európai Híradó. Pontosan a mögöttes szándékokról beszélgetett Dér Stefi műsorvezető vendégével, Földi László titkosszolgálati szakértővel.

SENKI SEM FIGYELMEZTETTE A LAKOSOKAT A KÖZELGŐ KATASZTRÓFÁRA

179 halott és még mindig több mint 100 eltűntként nyilvántartott ember. Évtizedek óta nem látott pusztítást, áradásokat és földcsuszamlásokat okozott az özönvízszerű esőzés a németországi Rajna-vidék-Pfalz és Észak-Rajna-Vesztfália tartományokban.

Krisztina Koenen újságírót arról kérdezte a műsorvezető, hogy miért nem működött a német katasztrófaelhárítás és kit tartanak felelősnek a tragédiáért a német polgárok.

Hír TV

 

További epizódok

Európai híradó: Magyarországot és Lengyelországot kritizálta az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen beszédében szóba került még a bevándorlás, Afganisztán, a biztonsági helyzet, a klímavédelem no és persze az LMBTQ-mozgalom is 2021. szeptember 18.

Európai híradó: A magyar választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság

A magyar parlamenti választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság. 2021. szeptember 11.

Európai híradó: Vége a dízelkorszaknak

A tervek szerint 2035-től csak új, károsanyag-mentes gépkocsit lehet majd regisztrálni az Európai Unióban. Erről is szó volt az Európai híradóban. 2021. szeptember 04.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!