2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Európai híradó

Európai híradó: A német sajtó torz képet fest hazánkról

 

Tovább ösztönözné a migrációt az Európai Bizottság. Még az úgynevezett alacsony képzettségű migránsokat is beengedné, a munkaerő hiányra hivatkozva. Akik pedig bejutottak, azok szabadon mozoghatnának, beleértve a magyarországi beutazást!

Az Európai híradó e heti részében előbb Hidvéghi Balázs európai parlamenti képviselőt kérdeztük a Bizottság terveiről. Ezután a német-magyar kapcsolatokról esett szó . Vendégünk volt Gerhard Papke liberális német politikus, aki szerint hazája médiája alaptalan állításokra hivatkozva, méltatlan hadjáratot folytat Magyarország ellen. 

MÉG MINDIG NEM TÉRTEK ÉSZHEZ BRÜSSZELBEN

Tovább ösztönözné a migrációt az Európai Bizottság. Még az úgynevezett alacsony képzettségű migránsokat is beengedné, a munkaerő hiányra hivatkozva. Akik pedig bejutottak, azok szabadon mozoghatnának, beleértve a magyarországi beutazást. Hidvéghi Balázs európai parlamenti képviselővel Strasbourgban készítettünk interjút.

A NÉMET SAJTÓ TORZ KÉPET MUTAT MAGYARORSZÁGRÓL

A német sajtó alaptalan állításokra hivatkozva, méltatlan hadjáratot folytat Magyarország ellen. Ezt állítja egy német liberális politikus, Gerhard Papke. Észak-Rajna-Vesztfália tartomány parlamentjének volt FDP-frakcióvezetője szerint Magyarország nem kioktatást és rágalmazást, hanem hálát érdemel a nyugat-európaiktól, különösen a németektől.

Teljes adás:

 

Hír TV

 

További epizódok

Európai híradó: Újabb uniós jelentés készül Magyarországról!

Néma főhajtással emlékeztek a héten elhunyt David Sassolira, az Európai Parlament szocialista elnökére az uniós képviselők. Erről is szó esett az e heti Európai Híradóban, amelyet e héttől Zöldhegyi Katalin vezet Brüsszelből. 2022. január 15.

Európai híradó: Új év, francia elnökség az Európai Tanácsban

Mi lesz a jogállamisági eljárásokkal, az energiaválsággal és az uniós pénzekkel? Ezek lesznek a fő kérdések az Európai Unióban a következő félévben. 2022. január 08.

Európai híradó: Magyarország megépíti Paks 2-t, Franciaország pedig hat kisebb atomerőművel tervez

Emmanuel Macron és Orbán Viktor is azt szeretné, ha az Európai Unió a karbonsemleges energiák közé emelné a nukleáris energiát, Németország azonban ellenzi. Ezt a témát járja körül Gantner Barnabás az Európai Híradóban. 2021. december 18.

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!