2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Európai híradó

Európai híradó: A magyar választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság

Korántsem elméleti esélyről, sokkal inkább valós veszélyről van szó. Már ha a járvány utáni helyreállítási pénzek kifizetésével szándékosan várnak 2022 nyaráig. Vagyis a magyar választások utáni időszakig.Erről Trócsányi László Európai Parlamenti képviselő beszélt a Hír TV-nek. Ezután pedig következik a 130 halálos áldozatot és félezer sebesültet követelő párizsi merényletsorozat vádlottjainak pere.

HírTV

További epizódok

Európai híradó: Lengyelország támadások kereszttüzében

Lengyelország miatt szinte izzott a levegő a héten az Európai Parlamentben. 2021. október 24.

Varga Judit: A 2010 előtti „merjünk kicsik lenni” politika után mi megtanultunk a sorok között olvasni

Az uniós források megvonásáért folyó harc újabb fejezetéhez érkezett; Jogállamiság és pénzek visszatartása; A magyar konzervatív uniós politika ragadós! Varga Judit igazságügyi miniszter exkluzív interjút adott Gantner Barnabásnak az Európai híradó című műsorunkban. 2021. október 16.

Európai híradó: A magyar kormány szerint az Európai Uniónak változtatnia kell az energiaárakkal kapcsolatos politikáján

A V4-ek javaslatot tesznek majd a következő csúcstalálkozón a kialakulófélben lévő energiaválság megakadályozására. 2021. október 09.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!