2018. november 15.,
csütörtök, Albert, Lipót napja

Ötfogásos vacsora a nyers étkezés jegyében

2016. február 29., hétfő 15:03, frissítve: hétfő 15:12

A látványt meg tudjuk mutatni, a fantasztikus ízekről csak mesélni tudunk. Ötfogásos vacsora a nyers étkezés jegyében. Lemondás vagy egy új ízvilág felfedezése? A Nyersétel Akadémia és Lénárt Gitta vendégei voltunk.

Mosás, vágás, szárítás – hányszor, mivel és hogyan? Szakszerű ápolás a kimerült hajszálaknak. Mesterfodrásztippek tavaszra Hortobágyi Kászontól.

A hajápoláshoz kapcsolódóan az Aromapercek rovatban illóolajokkal készített hajtápláló olajkeveréket Tobai Ágota okleveles aromaterapeuta.

Homok, vályog vagy agyag? Milyen a mésztartalma? Az én kertem rovatban a házi talajvizsgálat elvégzéséhez adtunk ötleteket.

Az Életvonal február 21-ei adása.