2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 21:05

Csörte

Csörte: Szükséges a társadalmi szerepvállalás

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. Meddig tart a negyedik hullám, lesz-e Sziget Fesztivál? Baj-e, ha valaki hitgyakorló? Vendégeink: Gerendai Károly üzletember, kultúraszervező, a Sziget Fesztivál alapítója, aki milliárdokat bukott a koronavírus járvány előző hullámai miatt és Gianni Annoni szakács, televíziós műsorvezető, aki még a legrosszabb helyzetekből is megpróbálja a legtöbbet kihozni. Munkájában a keresztény hite erősíti meg. A vitát két elemző újságíró Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

További epizódok

Csörte: Rekordinfláció az euróövezetben, az ellenzék bevezetné

Mai vendégeink: Róna Péter közgazdász, aki szerint az euró bevezetéséhez arra megfelelő gazdaságpolitika kell és Boros Imre közgazdász, aki azt mondja, a mostani euró bevezetése életveszélyes lenne. 2022. január 28.

Csörte: Karácsony vallásgyalázó kijelentése

Vendégeink: Mesterházy Attila, aki szerint döntő lesz, hogy mi hangzik az Orbán–Putyin-találkozón és Volner János, aki azt mondta, az ellenzék már most lábbal tiporja a jogállamiságot, amit Brüsszel szótlanul tűr. És aki a vitát vezette: Pindroch Tamás. 2022. január 27.

Csörte: Elhagyják Ukrajnát az amerikai és brit diplomaták

Mai vendégeink Stier Gábor, aki azt mondja, a háborús hisztériakeltés a geopolitikai játszma része és Gyarmati István, aki szerint megvan a veszélye, hogy az ukrán-orosz konfliktus háborúba torkollik. Adásunkban kapcsoltuk Hackenast László londoni tudósítónkat is. Aki pedig a vitát vezette: Pindroch Tamás. 2022. január 26.

Legfrissebb híreink

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!