2020. október 21.,
szerda, Orsolya napja

Csörte: Soros minden megszólalásával Orbánt igazolja

Hír TV

2020. október 7., szerda 20:55

Toleráns nemzet a magyar a homoszexuálisokkal szemben, de hagyják békén a gyerekeinket - ezt mondta Orbán Viktor egy nemrég megjelent mesekönyv kapcsán. Ritkán szólal meg a kormányfő ebben a témában, kijelentése most is megosztotta a közvéleményt. Ismét megszólalt Soros György a CEU kapcsán, próbaper indítására szólította fel az Uniót az amerikai üzletember. Borsod időközi választás előtt, de mi a tét? Csörte című műsorunk és M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei Szakonyi Péter, Horn Gábor, G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó voltak.

A műsor első felében Szakonyi Péter újságíró, Horn Gábor, a Republikon Alapítvány elnöke, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője a koronavírus okozta világjárványról, annak második hullámáról, valamint a kormány intézkedéseiről és az ellenzék támogatásának hiányáról beszéltek. Hiszen az orvosok bérének megemelésének megszavazásakor az ellenzék tagjai nem voltak jelen.

„Soros minden megszólalásával Orbánt igazolja. Meg minket.”

- hívta fel a figyelmet G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke, Szakonyi Péter újságíró szavaira reagálva.

„Soros György ebben a szövegében – én is olvastam – nem azt mondja, amit te mondasz, – fordul Szakonyi Péter, újságíró fele Horn Gábor – hanem azt mondja, hogy itt a magyar kormány súlyos károkat okozott, egyébként neki és szerinte nem csak neki, hanem a magyar társadalomnak is – én is így gondolom.”

- fogalmazott Horn Gábor, a Republikon Alapítvány elnöke.

„Soros György, akit nem választottak meg, aki fizet civil szervezeteket, fizet bírákat, fizet európai uniós képviselőket, ez a kérdés, a demokrácia vagy spekuláció, ez a kérdés.”

- hangsúlyozta G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke.

Hír TV

x
Rendkívüli hír