2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Csörte

Csörte: Nem árt készenlétben maradni

Lényegét tekintve mi a különbség az egészségügyi válsághelyzet és a veszélyhelyzet között, ha mindkettő esetében diktatúra van Magyarországon? Aztán, mi lesz a Lánchíd felújításával és lesz-e, kell-e tűzijáték a hídra? Pandémia idején pedig jó döntés-e több milliárd forintból augusztus 20-ai rendezvénysorozatot tartani, még ha a cél a hazai turizmus fellendítése is?

  • Csörte: Nem árt készenlétben maradni

„Minden parlamenti képviselő megszavazta ennek a törvénynek a végét. Az elejét nem, mert azt csak a fideszes képviselők, de a végét mindenki. Végre látunk egy konszenzust, még ha csak egy ilyen helyzetben is. (…) Túl sok minden nem változik meg, fennmaradnak azok a jogkörei a kormánynak, amelyek a rendkívüli felhatalmazásnál voltak”

- mondta a Závecz Research alapító-ügyvezetője, Závecz Tibor.

„Lehet beszélgetni arról, hogy mi felesleges és mi nem, minek kéne érvényben maradnia. El lehet vitatkozni arról, hogy a kórházak irányításában a katonaságnak miért van most is szerepe. Én ezt nem tartom jó jelnek. Egy kórházat nem katonáknak, menedzsereknek kell vezetni. Ennél jóval fontosabb lenne arról beszélni, hogy a háttérben milyen munka folyik arra az előkészületre, ami az esetleges második hullámra fog vonatkozni”

- fogalmazott Szakonyi Péter, újságíró.

„A nemzetközi haladó baloldal kiépített egy politikai kommunikációs stratégiát, ami arról szól, hogy Magyarországon a járvány elleni védekezés ürügyén kiépítik a totális teljhatalmát Orbán Viktornak és a diktatúrát. Erre rengeteg energiát áldoztak. Még az sem zavarja most őket, hogy röhejessé tették saját magukat”

- vélekedett Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

„Három hónappal ez előtt épp azt olvastam, hogy lélegeztetőgépek sincsenek. Most nem is a 8000 lélegeztetőgép a fontos, mert az piszlicsáré ügy. De mi történik? Azért van járványügyi készültség, mert nem árt készenlétben maradni arra, hogy jön a második hullám. De nem indokolt a válsághelyzet fenntartása”

- mondta a Századvég Alapítvány elnöke, G. Fodor Gábor.

Teljes adás:

hírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!