2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Csörte

Csörte: Manipulálhatnak a közösségi platformok

A nap vitája! A HírTV politikai vitaműsorában bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. Kivonulnak a legnagyobb közösségi platformok Európából, ha nem tárolhatják amerikai szervereken az uniós polgárok adatait.

Vendégeink: 

  • Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese, aki szerint a közösségi oldalaknak már több a hátránya, mint az előnye
  • Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója, aki azt mondja: nem hagyhatjuk, hogy a  közösségi oldalak kikerüljék a jogrendszert

A közösségi platformok szabályai „jogrendszereknek” tűnnek, mégsem azok, mert nem találhatóak meg bennük az ismert garanciák" – erről beszélt a hírközlési hatóság elnöke egy konferencián. Koltay András arra hívta fel a figyelmet, hogy a közösségi média platformjai saját maguk bírálhatnak el tartalmakat, míg korábban a jogellenességről bíróság vagy kijelölt hatóság dönthetett. Ebben akár üzleti, akár politikai célú manipuláció lehetősége rejlik.

Adásunkban kapcsoltuk Dudás Ágnes szoftverjogászt és Lattmann Tamás nemzetközi jogászt Brüsszelből. 

A vitát vezette: Pindroch Tamás

Teljes adás: 

Hír TV 

További epizódok

Csörte: Terebélyesedik a zuglói baloldal korrupciós botránya

A Csörte vendégei Novák Zalán és Nagy Ervin voltak. 2022. március 01.

Csörte: A menekülőknek segítenek a magyar segélyszervezetek

Kohán Mátyás és Szirmay Dávid voltak a Csörte vendégei. 2022. február 28.

Csörte: Márki-Zay katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába

Márki-Zay Péter magyar katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába. Az orosz-ukrán konfliktus a fő témája a nap vitájának, amelynek résztvevői Szanyi Tibor, az ISZOMM és Volner János, a Volner Párt alapítója. 2022. február 23.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!