2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Csörte

Csörte: Karácsonynak gőze sincs, mit kell csinálnia főpolgármesterként

Egyre erősödő digitális véleménydiktatúra. Mit tegyenek a jobboldali konzervatívok? Aztán Trump ki-, Biden pedig beköltözött a Fehér Házba. Karácsony Gergelyék pedig plakátkampányt indítanak, és drágul a Lánchíd felújítása.

  • Csörte: Karácsonynak gőze sincs, mit kell csinálnia főpolgármesterként

Plakátkampányba kezd a főváros, hirdetik, hogy nincs pénzük. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint már az Államkincstár is nyilvánosságra hozta, hogy több, mint 100 milliárd forintnyi állampapírja van Budapestnek. 2020 év végén évvégi jutalmakra volt pénz, több tízmilliós kampányra is van pénz a fővárosban, Karácsony Gergely pedig siránkozik és éppen ennek ellenkezőjét állítja. Hollik szerint Karácsonynak nem plakátokkal kéne foglalkoznia, hanem végre vezetnie kéne a fővárost.

„A plakátkampány egy bevett gyakorlat… Megjegyzem a Fidesz honosította meg Magyarországon”

- mondta Fodor Gábor, a Közép-Európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója.

„Azon gondolkodjunk el, hogy miért teszi ezt Karácsony Gergely. Elég egyszerű a válasz. Ő nem főpolgármesterként akarja a fővárost sikerre vinni, hanem országos politikai ambíciói vannak. Azért folytat országos politikai kampányt, mert most fog eldőlni 2021 szeptemberére ígérik, hogy ki lesz a miniszterelnök-jelölt. Bár hivatalosan mindig tagadja az érdeklődését, de sosem mondta, hogy vessék tűzbe, ha mégis elvállalja”

- vélekedett a Nézőpont igazgatója, Mráz Ágoston Sámuel.

„Ez az ember teljesen alkalmatlan. Nem csak, hogy országos politikai ambíciói nevetségesek, hanem főpolgármesternek is alkalmatlan, mert gőze nincs mit kellene csinálnia főpolgármesterként”

- fogalmazott a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Gajdics Ottó.

„Egy hatalmon lévőtől azt várom, hogy cselekedjen, az ellenzéktől azt várom el, hogy beszéljen. Jelen pillanatban a főváros beszél, de nem cselekszik és úgy csinál, mintha a kormánynak is az lenne a feladata, hogy beszéljen és ne cselekedjen. Ha egy kormány beszél és nem cselekszik, akkor az egy rossz kormány”

- mondta Gerő András, történész, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója.

 

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!