2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális extra - az új kormány eskütétele 15:30

Csörte

Csörte: Karácsony vallásgyalázó kijelentése

Csörte: Karácsony vallásgyalázó kijelentése A nap vitája, itt bármi megtörténhet! Karácsony Gergely nem kíméli a templomokat sem, durva hasonlattal élt a főpolgármester. Vendégeink: Mesterházy Attila, aki szerint döntő lesz, hogy mi hangzik az Orbán–Putyin-találkozón és Volner János, aki azt mondta, az ellenzék már most lábbal tiporja a jogállamiságot, amit Brüsszel szótlanul tűr. És aki a vitát vezette: Pindroch Tamás.

Nem kell csodálkozni azon, hogy karácsony alatt rosszul mennek a főváros dolgai - erről is beszélt Volner János Csörte című műsorunkban. Az országgyűlési képviselő arra reagált, hogy kiderült, a főpolgármester sajtótájékoztatóján olyat kifogásolt a Műegyetem rakpart kivitelezése kapcsán, amelyben az önkormányzati illetékesek korábban egyetértettek. Volner szerint Karácsony rendszeresen csinálja azt, hogy tárgyalás helyett sajtótájékoztatókon rúgja fel a korábbi megegyezéseket.

Ha minden esetben az történik, hogy megtörténnek a megállapodások és utána, kiáll az adott politikus és anélkül, hogy megpróbálnának megegyezni egymás között a kormánnyal arról hogy mi valósuljon meg és botrányt csinál, akkor ne csodálkozzanak azon, hogy a főváros dolgai rosszul mennek, mint ahogyan Karácsony Gergely alatt rosszul mennek

- tette hozzá.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Csörte: Terebélyesedik a zuglói baloldal korrupciós botránya

A Csörte vendégei Novák Zalán és Nagy Ervin voltak. 2022. március 01.

Csörte: A menekülőknek segítenek a magyar segélyszervezetek

Kohán Mátyás és Szirmay Dávid voltak a Csörte vendégei. 2022. február 28.

Csörte: Márki-Zay katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába

Márki-Zay Péter magyar katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába. Az orosz-ukrán konfliktus a fő témája a nap vitájának, amelynek résztvevői Szanyi Tibor, az ISZOMM és Volner János, a Volner Párt alapítója. 2022. február 23.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!