2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Csörte

Csörte: Gyurcsány Ferenc irányítja a balliberális oldalt

A Hír Televízió politikai vitaműsorában, a Csörtében pénteken Ferencz Orsolya, Űrkutatásért felelős miniszteri biztos és Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója vitázott egymással egyebek közt a Brüsszelben elfogadott LMBTQ - határozatról.

A műsor második részében Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Nagy József a 24.hu újságírója mondta el véleményét a hallottakról. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Csörte: Megismétlődhet 2006, ha nyer az ellenzék

A Csörte vendégei Szanyi Tibor, aki szerint 2006-ban több rendőr sebesült meg mint, amennyi civil áldozat volt és Gaudi-Nagy Tamás, aki azt mondja, 2006-ban Gyurcsánynak pontos ismerete volt arról, hogy mi történik az utcákon. 2021. október 22.

Csörte: Hatalmas vita az uniós csúcson

A nap vitája! Itt bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. A stúdióban Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. És itt volt velünk Tóth Norbert nemzetközi jogász A vitát két elemző újságíró, Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás. 2021. október 21.

Csörte: Márki-Zay új frakciót hoz létre?

A Csörte szerdai vendégei:Nagy Attila Tibor és Nagy Ervin. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!