2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Csörte

Csörte: Fókuszban az új lakástörvény

A Hír TV politikai vitaműsorában a Csörtében péntek este M Dobos Marianne vendégei Böröcz László és Csárdi Antal voltak, akik az új lakástörvényről vitatkoznak, valamint arról, hogy Karácsony Gergely az előválasztáson visszalépett Márki-Zay Péter javára, akit ugyanakkor az LMP nem támogat.

Böröcz László a Fidesz frakcióvezető-helyettese, aki szerint a lakástörvénnyel több száz rászoruló család jutott állandó lakhatáshoz.

Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője, aki azt mondja az új lakástörvénnyel semmi más nem történt, mint a haverok zsebének a kitömése.

A Böröcz-Csárdi vitát Kósa András, a Népszava újságírója és Kovács András az Origo újságírója elemezte.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Csörte: Szégyenpadból az EU élmezőnyébe

A stúdióban Székely Sándor független országgyűlési képviselő, aki 250 ezer forintra emelné a minimálbért és 50 ezerre a családi pótlékot. És itt volt velünk Harsányi Péter, a novekedes.hu vezető elemzője, aki azt mondja, már a 200 ezres minimálbér is jelentős lökést adhat a fogyasztásnak. 2021. október 26.

Csörte: Kétharmados törvényeket nem lehet feles többséggel módosítani

A Csörte mai vitapartnerei Lattmann Tamás nemzetközi jogász és Cservák Csaba alkotmányjogász professzor voltak. 2021. október 25.

Csörte: Megismétlődhet 2006, ha nyer az ellenzék

A Csörte vendégei Szanyi Tibor, aki szerint 2006-ban több rendőr sebesült meg mint, amennyi civil áldozat volt és Gaudi-Nagy Tamás, aki azt mondja, 2006-ban Gyurcsánynak pontos ismerete volt arról, hogy mi történik az utcákon. 2021. október 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!