2021. május 16.,
vasárnap, Mózes, Botond napja

Csörte: Fekete-Győr és társai a legrosszabb reklámarcai Európának

Hír TV

2021. április 21., szerda 21:51

5 ezer milliárd forintot szán a gazdaság újraindítására a kormány. Elég lesz-e ahhoz, hogy feléledjenek a haldokló félben lévő szektorok? Mi lesz az ellenzéki összefogással, ha az több ponton rogyadozik?

Nem sikerült megállapodni az előválasztás lebonyolításában. A momentumos Fekete-Győr András neki esett a szocialistáknak és ez vissza is igaz. Előkerült Gyurcsány Ferenc hazugságmódokat oktató videója is. Módszerek, amik a jelenben is élnek.

A Csörte vendégei Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó újságíró voltak.

„A momentumos Fekete-Győr András elment interjút adni, ami alapvetően semmi újat nem hozott, viszont (…), nem feltétlenül mondott nemhogy semmi újat, hanem semmit sem mondott”

- vezette fel a témát M. Dobos Marianne.

„Mesterházy Attilába beleköt Fekete-Győr András, mondván, hogy ő a Fidesz bérence az MSZP-ben. Mondja ezt Molnár Zsolttal a hóna alatt”

-  mondta Fodor Gábor.

„Ez, ami történt, fájdalmas. (…) Azt kell mondanom, hogy Fekete-Győr és társai a legrosszabb reklámarcai Európának”

- jegyezte meg G. Fodor Gábor.

„Ha valaki úgy megy oda, mint Fekete-Győr, aki először is szerintem nem önazonos. Feladatot teljesít, küldött ember, ráküldték a magyar politikára és éppen ezért teljesen zavarban van, ha megkérdezik tőle, hogy: „Ugyan áruld már el, hogy ha megbuktattátok Orbánt, akkor mit csináltok?” - nem tud rá válaszolni, mert azt még nem kapta parancsba”

- mondta el véleményét Gajdics Ottó.

„Szerintem ez egy amorf, protest jelenség. Tehát én magját nem ismerem ennek a – mondjuk így – politikai mozgalomnak vagy politikai pártnak, tehát identitás alapon nem tudom megmondani. Azt tudom, hogy megakadályozták a budapesti olimpiára való jelentkezést”

- reagált Gerő András.

Hír TV