2021. augusztus 3.,
kedd, Hermina napja

Csörte: Civilizálatlanság az egész BLM mozgalom

Hír TV

2021. június 16., szerda 21:50

A Csörte vendégei Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója és G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke voltak.

„Nyitva hagyta a miniszterelnök azt a kérdést, hogy akkor minek a jele a térdelés a focipályán?”

-        vezette fel a témát Velkovics Vilmos.

„Én is azt mondtam és azon a véleményem vagyok, hogy hát nem kell letérdelni, én sem térdelnék le egy ilyen helyzetben. De azt, ami történt egyébként az ír meccs előtt, hogy a magyar közönség egy része kifütyül azokat, akik ott térdelnek a pályán – mert nekik is megvan a joguk ahhoz, hogy ott térdeljenek, az szerintem szégyen”

- mondta Fodor Gábor.

„A magyar válogatott egy olyan feliratott tett a trikójára, ami azt a szót szimbolizálta, hogy respect, azaz, hogy reskepktus, tisztelet”

-        tette hozzá Gerő András.      

„Civilizálatlanság az egész BLM mozgalom”

-        reagált Gajdics Ottó

„Amikor 11 magyar srác kifut a pályára magyar nemzeti színekben, a magyar zászló előtt tisztelegve, az isten áldd meg a magyar szavalva, akkor az a cél, hogy nekünk magyaroknak örömet, dicsőséget szerezzenek, hogy sírjunk az utolsó 10 percben, hogy úgy érezzük, hogy érdemtelenül szenvedtünk vereséget a portugáloktól. Ezek szerintem vannak ugyanolyan értékes érzések, minthogy a faji egyenlőtlenség elleni küzdelem jegyében valamilyen gesztust kellene tennünk”

-        fejtette ki véleményét G. Fodor Gábor.

Hír TV