2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Hírek 16:00

Csörte

Csörte: Civilizálatlanság az egész BLM mozgalom

A Csörte vendégei Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója és G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke voltak.

„Nyitva hagyta a miniszterelnök azt a kérdést, hogy akkor minek a jele a térdelés a focipályán?”

-        vezette fel a témát Velkovics Vilmos.

„Én is azt mondtam és azon a véleményem vagyok, hogy hát nem kell letérdelni, én sem térdelnék le egy ilyen helyzetben. De azt, ami történt egyébként az ír meccs előtt, hogy a magyar közönség egy része kifütyül azokat, akik ott térdelnek a pályán – mert nekik is megvan a joguk ahhoz, hogy ott térdeljenek, az szerintem szégyen”

- mondta Fodor Gábor.

„A magyar válogatott egy olyan feliratott tett a trikójára, ami azt a szót szimbolizálta, hogy respect, azaz, hogy reskepktus, tisztelet”

-        tette hozzá Gerő András.      

„Civilizálatlanság az egész BLM mozgalom”

-        reagált Gajdics Ottó

„Amikor 11 magyar srác kifut a pályára magyar nemzeti színekben, a magyar zászló előtt tisztelegve, az isten áldd meg a magyar szavalva, akkor az a cél, hogy nekünk magyaroknak örömet, dicsőséget szerezzenek, hogy sírjunk az utolsó 10 percben, hogy úgy érezzük, hogy érdemtelenül szenvedtünk vereséget a portugáloktól. Ezek szerintem vannak ugyanolyan értékes érzések, minthogy a faji egyenlőtlenség elleni küzdelem jegyében valamilyen gesztust kellene tennünk”

-        fejtette ki véleményét G. Fodor Gábor.

Hír TV

További epizódok

Csörte: Mit bír ki a magyar gazdaság?

Elfogadta meghívásunkat két olyan neves gazdasági szakértő, akik egy műsorban még soha nem vitázott egymással. 2021. szeptember 24.

Csörte: Európa a nemzetállamok szövetsége kell, hogy legyen

A Csörte csütörtöki vendégei Zsigmond Barna Pál és Mesterházy Attila, valamint Kovács András és Kósa András voltak. 2021. szeptember 23.

Csörte: Nem kizárt, hogy az ellenzéki előválasztáson belső szabotázs történt

A Csörte politikus vendégei Dömötör Csaba és Horváth Csaba voltak. Házigazda: M. Dobos Marianne 2021. szeptember 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!