2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Párbaj - a hét csörtéje 20:10

Csörte

Csörte: Az, hogy az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét "leoltja" a ráültetett sajtófőnöke, az mindent elárul

Valódi nézetkülönbségek ütköztek a január 11-ei Csörtében. Csörte volt a javából Mesterházy Attila és Volner János jóvoltából. Nem lett volna nehéz dolgunk akkor sem, ha indirekt provokációnak tettük volna ki vendégeinket. Ilyen nem történt. Márki-Zay Péternek csak meg kell szólalnia és garantált indulatokat vált ki, bármely politikai térfél képviselőjéről is legyen szó.

A Nap Vitájában vendégünk volt:

Mesterházy Attila, aki azt mondta, hiába vádolta hamisan, mégsem perli be Márki-Zay Pétert és Volner János, aki nemrég úgy fogalmazott: a baloldal emelné az adókat, a rezsiárakat és beengedné a migránsokat. A vitát  Pindroch Tamás vezette.

Vitatémák:

Márki-Zay Péter támogatja a vizitdíjat

Lebontaná a határkerítést az ellenzék

Erről legutóbb Niedermüller Péter beszélt. A DK politikusa az ATV-ben megerősítette Gyurcsány Ferenc szavait, ami szerint a kormány migránsokat feltartóztató kerítése, és a migránspolitikája szembe megy Európával. Korábban Márki-Zay Péter úgy nyilatkozott, még az inváziószerű bevándorlásnak is több előnye van, mint hátránya.

3.7 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta 

A magyarországi munkanélküliségi ráta a hatodik legalacsonyabb az Európai Unióban – jelentette be a Pénzügyminiszter. Varga Mihály közösségi oldalán posztolta a legfrissebb eredményeket, amely szerint míg 2010-ben a 12 százalékot is meghaladta a munkanélküliség, addig mára ez 3.7 százalékra csökkent. A miniszter azt is közölte, cél a teljes foglalkoztatottság. A közel nulla százalékos munkanélküliségről a balliberális kormányok regnálásuk alatt azt állították, hogy elérése illúzió.

Hír TV

 

 

További epizódok

Csörte: Terebélyesedik a zuglói baloldal korrupciós botránya

A Csörte vendégei Novák Zalán és Nagy Ervin voltak. 2022. március 01.

Csörte: A menekülőknek segítenek a magyar segélyszervezetek

Kohán Mátyás és Szirmay Dávid voltak a Csörte vendégei. 2022. február 28.

Csörte: Márki-Zay katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába

Márki-Zay Péter magyar katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába. Az orosz-ukrán konfliktus a fő témája a nap vitájának, amelynek résztvevői Szanyi Tibor, az ISZOMM és Volner János, a Volner Párt alapítója. 2022. február 23.

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek

Drogot csempésző galamb és traumafeldolgozást segítő kutyák: az állatok jóval többre képesek, mint elsőre gondolnánk.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!