2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Csörte

Csörte: Az ellenzéknek nincs terve, hogy mit akar kezdeni az országgal

Hiába próbálja a főpolgármester függetleníteni magát a volt miniszterelnöktől, a magyarok többsége (59 százalék) úgy látja, hogy Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely jó viszonyt ápol egymással – derül ki a Nézőpont Intézet kutatásából, amiről - egyebek mellett - szó esett a Csörte mai vendégei Fodor Gábor, Gerő András, Lánczi Tamás és Gajdics Ottó között. A vitaműsor moderátora: M. Dobos Marianne.

  • Csörte: Az ellenzéknek nincs terve, hogy mit akar kezdeni az országgal

„Készült nemrég egy felmérés, a Nézőpont Intézet kérdezte meg az embereket (...) A számok azt mondják, hogy egészen egyetértenek a megkérdezettek azzal a véleménnyel, hogy Gyurcsány Ferenc van mögötte, (...) jóban vannak és befolyásolja a DK elnöke Karácsony Gergelyt"

- vezette fel a témát a műsorvezető.

„Másfél éve van ez az új főpolgármester, őszintén megmondom, most túl azon, hogy egy politikai fogolynak látom, egy mérhetetlenül színtelen, szagtalan figurának látom"

- mondta Gerő András.

„Ráadásul egy koalíció van azért mégiscsak mögötte. Nem az a helyzet, hogy dróton rángatja Gyurcsány Ferenc Karácsony Gergelyt, de nyilvánvalóan befolyásolja"

- reagált Fodor Gábor.

„Ez egy ócska színdarab, amit csepűrágók adnak elő, természetesen a dramaturg az valahol még járt iskolába és tudja, hogy kell konfliktus a darabba, mert különben a kutyát nem érdekli"

- jegyezte meg Gajdics Ottó.

„Szerintem az országnak az a problémája, hogy egy olyan ellenzéke van, aminek egyáltalán semmilyen terve nincs azzal kapcsolatban, hogy nem hogy Budapesttel, az országgal mit akar kezdeni. Tehát odáig van meg a terv, hogy "Orbán takarodj!". Idáig van meg a terv. Ennyi. Semmi más elképzelés nincs"

- válaszolta Lánczi Tamás.

Hír TV

További epizódok

Csörte: Terebélyesedik a zuglói baloldal korrupciós botránya

Csörte: Terebélyesedik a zuglói baloldal korrupciós botránya

A Csörte vendégei Novák Zalán és Nagy Ervin voltak. 2022. március 01.
Csörte: A menekülőknek segítenek a magyar segélyszervezetek

Csörte: A menekülőknek segítenek a magyar segélyszervezetek

Kohán Mátyás és Szirmay Dávid voltak a Csörte vendégei. 2022. február 28.
Csörte: Márki-Zay katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába

Csörte: Márki-Zay katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába

Márki-Zay Péter magyar katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába. Az orosz-ukrán konfliktus a fő témája a nap vitájának, amelynek résztvevői Szanyi Tibor, az ISZOMM és Volner János, a Volner Párt alapítója. 2022. február 23.

Legfrissebb híreink

„Az izraeli hadseregen a világ szeme” + videó

„Az izraeli hadseregen a világ szeme” + videó

A tűzszünet lejárta után Izrael újraindította a harcot a Hamász ellen a Gázai övezetben. Napi aktuális című műsorunkban kapcsoltuk Szegedi Dániel tanárt Jeruzsálemből és vendégünk volt Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!