2021. június 25.,
péntek, Vilmos napja

Csörte: A primitív baloldal primitív céljai

2021. április 7., szerda 21:50

Liberális tolerancia? Petry Zsoltot politikai okok miatt rúgták ki a Hertha-tól. Kezdődik a fokozatos nyitás hazánkban. A Jobbik szerint csak a focimeccsek miatt. Baloldali vakcinapolitika - eltűnt az a bizonyos online petíció, és vakcinaellenesség helyett oltásdömping.

Szakonyi Péter újságíró, Gerő András történész, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó újságíró voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.

„Alapértékeik a sokszínűség, a tolerancia, az elfogadás, ennek jegyében rúgták ki az embert azért, mert elmondta a véleményét, ami nem volt azonos X-ével és Y-éval. teljes agyrém, teljes agyrém, ez mutatja Európa megőrülését. Az bolond, aki így viselkedik.”

- fogalmazott Gajdics Ottó újságíró, a Petry Zsolttal történtek kapcsán.

„Ha nekem lenne egy fociklubom, az én alapelvem nem nyitottság, meg a sokféleség lenne hanem az, hogy több gólt rúgjunk, mint az ellenfél. Ilyen értelemben, szerintem ez szörnyűség, ami történik, tehát tényleg egy gondolatrendőrség van Európában. Bárki láthatja az angol bajnoki meccseken, hogy le kell térdelni. Most, ha valaki nem akar letérdelni, akkor mi történik ott? Szerintem valahol megálljt kellene parancsolni, de a foci elprostituálódott ebben a világban.”

- jegyezte meg G. Fodor Gábor a Századvég Alapítvány elnöke.

„Számomra ez elvi alapon elfogadhatatlan, tehát én elvi alapon a szólásszabadság híve vagyok. Elfogadhatatlan, hogy a szólásszabadságot, azt, hogy a véleményét valaki elmondja, retorziókkal korlátozzák.”

- mondta Gerő András történész.

HírTV