2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Csörte

Csörte: A politikának az dolga egy demokráciában, hogy a többség érdekeit kifejezésre juttassa

A Csörte vendégei Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője, Fodor Gábor, a Közép-Európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója voltak.

„Az egyik legfőbb kritika az alkotmánymódosítással kapcsolatban az az, hogy a társadalmi fejlődésben gátat szab ez a mostani szabályozás illetve kirekesztő. Valóban így van?”

-          kérdezte M. Dobos Marianne.

„Evidenciákat kellett alaptörvénybe foglalni, azért, mert valakik az őrületüket, az aberrációjukat rá akarják kényszeríteni a többségre”

-          mondta Gajdics Ottó.

„Én egyértelműen amellett voksolnék, hogy oda kerüljön egy gyerek, ahol szeretetteli

közösségben van”

-          reagált Fodor Gábor.

„Egy országba, ha tételezünk egy társadalmat, és azt, hogy a társadalom bizonyos szabadságjogokat biztosít, hát hadd legyen az már a magánjogok birodalmába tartozó, hogy ki, hogy akarja nevelni a gyerekét”

-          jegyezte meg Gerő András.

„Vajon lehet-e úgy kiállni az értékeink mellett, hogy nem valamivel szemben fogalmazzuk meg a saját értékeinket? Szerintem az a megfogalmazás, hogy az anya nő, az apa férfi teljesíti ezt a kritériumot. Arról szól, hogy nekünk a magyarok többségének a család ezt jelenti.”

-          válaszolta G. Fodor Gábor.

Hír TV

További epizódok

Csörte: Belebukhat Karácsony a Városháza-ügybe?

A Csörte szerda esti vendégei M. Kende Péter és Csizmadia Tamás voltak. 2021. december 08.

Csörte: A baloldal ellehetetleníti a bizottság munkáját

A kedd esti Csörtében Csuhaj Ildikó és Nagy Ervin csaptak össze. 2021. december 07.

Csörte: Listázott művészvilág

Vendégeink: Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója, aki nemrég a Bayer show-ban azt mondta, hogy napjainkban Wagner is a célkeresztben van és Kukorelly Endre író, aki szerint egyetlen alkotót sem szabadna megbélyegezni a politikai nézete alapján. 2021. december 06.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!