2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 02:00

Csörte

Csörte: A migrációt az EU állampolgárainak a többsége nem támogatja

Elfogták az embercsempészt, aki rálőtt az osztrák határőrökre. A téma kapcsán a Csörtébe Skype-on kapcsoltuk Janik Szabolcsot, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettesét, majd a stúdióban Szalai Szabolcs az Index és Haraszti Gyula, a Magyar Nemzet újságírói ütköztették véleményüket.

A műsor második részének fő témája:

Muszlim törvények a német iskolákban

Saját törvényeiket erőltetik a többségi társadalomra a migrációs hátterű iskolások Németországban, ez derült ki egy felmérésből. Berlinben a diákok nem engedelmeskednek a nem muszlim öltözékben tanító felnőtteknek, vagy inni sem engedik a nem muszlim osztálytársaikat. Az egyik iskola vezetése szerint a nők és a diáklányok egyre nagyobb nemi jellegű ellenségeskedésnek vannak kitéve. Integrálódj, fehér asszony!” – ezt az egyik német autópálya felüljáróján helyezték ki molinón.

Műsorvezető: Pindroch Tamás

Teljes műsor:

 

További epizódok

Csörte: Terebélyesedik a zuglói baloldal korrupciós botránya

A Csörte vendégei Novák Zalán és Nagy Ervin voltak. 2022. március 01.

Csörte: A menekülőknek segítenek a magyar segélyszervezetek

Kohán Mátyás és Szirmay Dávid voltak a Csörte vendégei. 2022. február 28.

Csörte: Márki-Zay katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába

Márki-Zay Péter magyar katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába. Az orosz-ukrán konfliktus a fő témája a nap vitájának, amelynek résztvevői Szanyi Tibor, az ISZOMM és Volner János, a Volner Párt alapítója. 2022. február 23.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!