2021. július 26.,
hétfő, Anna, Anikó napja

Csörte: A globalisták arra törekednek, hogy nemzetieknek látszanak

Hír TV

2021. június 23., szerda 21:50

A Csörte vendégei Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet igazgatója voltak.

„Nagyon sok ellenzéki politikus is kiment szurkolni a meccsre vagy valamilyen közösségben szurkolt a magyar csapatnak, de azért előkerültek a nyilatkozatok, amelyeket korábban tettek"

- vezette fel a témát M. Dobos Marianne.

„Kiderült, hogy mégiscsak jó az, ha van az országnak egy stadionja, mert még talán egy döntőt is idehoznak, ha nagyon megszorul az eredetileg kinézett fél, meg milyen jó, hogy idejönnek világsztárok, itt fociznak, meg lehet őket nézni. És abban a pillanatban változik a baloldal. Sem meggyőződése, sem hite, sem igazán szilárd saját álláspontja semmiről nincs. Össze-vissza beszélnek hatalomért és pénzért"

- mondta el véleményét Gajdics Ottó.

„Ez nem csak a baloldal sajátossága. Ezt látjuk a Fidesz és a jobboldal részéről is, hogy vannak változó premisszák"

- jegyezte meg Fodor Gábor.

„Nekem az a benyomásom, hogy a globalisták arra törekednek, hogy nemzetieknek látszanak. (...) Mindenki figyeljen oda '22 áprilisában, hogy nem mind nemzeti, ami nemzetinek látszik"

- reagált Mráz Ágoston Sámuel.

„Ami az álszentséget illet: nem szeretem, ha csak a politikusokat bántják emiatt. A kultúra, amiben mi élünk ennek van egy álszent vonulata. A politika nem különbözik a mi kultúránktól"

- tette hozzá Gerő András.

Hír TV